Sport

FCSB a făcut șase transferuri! Anunțul făcut de Gigi Becali!

Publicat: 10 feb. 2020

FCSB își asigură viitorul. Gigi Becali a anunțat că echipa pe care o finanțează a transferat nu mai puțin de șase jucători. Patronul roș-albaștrilor merge pe mâna tinerilor și cumpără tot ce este mai valoros în țară.

„Azi am luat șase jucători”, a anunțat Gigi Becali, făcând, cel mai probabil, referire la tineri de viitor, care în acest moment sunt juniori.

În acest moment, FCSB are 12 jucători sub 23 de ani în lot, dintre cei 25 pe care-i are Vintilă la dispoziție. Asta fără să-i mai punem la socoteală pe cei care sunt împrumutați la alte cluburi din Liga 1 sau Liga 2.
FCSB cumpără orice tânăr de valoare din România. Gigi Becali l-a adus la echipă pe Cătălin Vaidă, un atacant de 18 ani, de la „Fotbal Club Ardealul Cluj Napoca”. Anunțul a fost făcut de reprezentanții jucătorului. Acesta a trecut pe la toate loturile de juniori din România.

„Magico Sports se bucură să anunțe transferul jucătorului Cătălin Vaida la FCSB. Cătălin (18 ani) a fost un membru important al tuturor echipelor naționale de tineret a României și acum va avea ocazia să își dezvolte cariera purtând tricoul celui mai istoric și de succes club din România. Încrederea noastră în abilitățile și caracterul lui ne face să credem că acesta este începutul multor momente magice”, au anunțat cei de la Magico Sports.

De altfel, Becali a anunțat că strategia sa de acum încolo va fi aceea de a cumpăra doar tineri jucători români, pe care să-i poată vinde mai departe.

„O să cumpăr doar tineri români. Vreau să vând jucători pe sute de milioane”, a anunțat Gigi Becali.loading...

Adauga un comentariu