Sport

FCSB a plecat în Spania fără Gnohere!

Publicat: 13 ian. 2020

Delegația celor de la FCSB a plecat ieri dimineață spre Marbella, Spania, locul ales din nou de către roș-albaștri pentru cantonamentul iernii. Marea surpriză din lotul lui Bogdan Argeș Vintilă a fost absența lui Eddy Harlem Gnohere (31 de ani). În schimb, au fost prezenți Cristi Manea, Adi Popa, Cristi Dumitru, Ovidiu Perianu și Adrian Niță.
„Bizonul” este foarte aproape de o despărțire de FCSB, datorită unei oferte extrem de avantajoase din Arabia Saudită.
Astfel, 24 de jucători au deplasat cei de la FCSB în stagiul de pregătire. Noutățile momentului ar fi, pe lângă Cristi Manea și Adi Popa, care au mai primit o șansă, tinerii Cristi Dumitru, Ovidiu Perianu și Adrian Niță.

Cristi Dumitru, revenit de la Academica Clinceni, este văzut de către Mihai Stoica drept un posibil viitor atacant de marcă, fotbalist care are nevoie să joace mai mult decât a făcut-o la nou-promovata în Liga 1. Mai mult, Stoica l-a comparat pe Cristi Dumitru cu celebrul Kun Aguero.
„Mi-aș dori foarte mult să-l readucem pe Cristi Dumitru. Cred foarte mult în el, a primit puține minute la Clinceni, fără să le reproșez ceva celor de acolo. E firesc să joci cu Merloi. Dar nu e normal ca un copil de 18 ani doar să se antreneze. Mai bine joacă la echipa a doua la noi și face mai apoi pasul la prima. Cristi este un jucător de profilul lui Kun Aguero, fotbalist de care o să mai auziți și o să mă citați”, a spus Mihai Stoica la finalul anului trecut.

Amicalele iernii pentru FCSB

FCSB va sta în Spania până pe data de 23 ianuarie, când va reveni în țară, chiar cu o săptămână înainte de reluarea campionatului. Liga 1 se va relua în weekend-ul 31 ianuarie – 2 februarie.
În Spania, elevii lui Bogdan Vintilă vor disputa patru partide amicale, împotriva celor de la FC Basel 1893, Karlsruher SC, FC Lokomotiv Moscow și Jeonbuk Hyundai Motors FC, ultima echipă fiind proaspăta campioană a Coreei de Sud.
– 16 ianuarie 2020 – FCSB – FC Basel – 11:00 (12:00 ora României) – Marbella Football Center;
– 18 ianuarie 2020 – FCSB – Karlsruher SC – 15:00 (16:00 ora României) – Centro Deportivo Arroyo Enmedio, Estepona;
– 20 ianuarie 2020 – FCSB – FC Lokomotiv Moscova – 16:00 (17:00 ora României) – Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus;
– 22 ianuarie 2020 – FCSB – Jeonbuk Hyundai FC – 16:00 (17:00 ora României) – Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus.loading...

Adauga un comentariu