Sport

FCSB – DINAMO 1-0! Alb roșii au pierdut şansa de a câştiga un trofeu în acest an

Publicat: 08 iul. 2020
fcsb dinamo
fcsb dinamo

FCSB a învins Dinamo, scor 1-0, în returul semifinalei Cupei României (3-0 în tur). Golul a fost marcat de Adrian Petre în minutul 2, cel mai rapid din „era FCSB” (Detalii AICI). Adrian Mihalcea, antrenorul „câinilor”, a găsit mai multe părți bune în partida de astăzi.

„Faţă de meciul tur am avut o evoluţie mult mai bună, deși am avut mari probleme de lot. Noi calificarea am pierdut-o în tur, când am şi făcut acel meci dezastruos.

Astăzi am avut altă atitudine, dar am luat un gol pe început de joc. Suntem schimbaţi mult în bine şi fizic faţă de ultimul meci. Păcat că nu am putut să facem mai mult”, a caracterizat Mihalcea partida la Look Sport.

Gabi Tamaș, dorit la Dinamo
Gabi Tamaș, liber de contract după despărțirea de Astra, e dorit de Dinamo. Cele două părți au discutat deja o posibilă venire. Adrian Mihalcea a comentat situația: „Ştiu de discuţii, am vorbit şi eu cu Gabi, e un jucător extrem de important şi are o experienţă fantastică, sunt convins că m-ar ajuta, ar ajuta Dinamo foarte mult. Din păcate, poate să vină doar din vară şi atunci noi trebuie să rezolvăm ecuaţia campionatului”.

„E primul meci oficial din acest an, după o lungă perioadă de recuperare. Mă aşteptam să fie un pic greu din cauza ritmului de joc, cred că s-a văzut un pic lipsa de fizic. Noi am încercat să ne facem jocul, să câştigăm. Din păcate, nu putem să trecem peste această chestie, cu gol primit în primele minute. A contat, dar cred că s-a văzut în jocul nostru că am încercat să revenim.

Nu am crezut niciodată că o să se ajungă în această situaţie. E prioritar campionatul, asta nu înseamnă că nu am luat şi Cupa în serios”

– Mihai Neicuțescu, atacant Dinamo

Florin Prunea, dezamăgit de prestația lui Dinamo: „M-am săturat! Meciul cu Poli Iași e o adevărată finală”

Adauga un comentariu