Cancan

Feli Donose, criticată pe vremea când era grasă. Cum a reușit artista să se vindece de depresie

Publicat: 30 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Feli Donose criticată pe vremea când era grasă. Cum a reușit artista să se vindece de depresie
Feli Donose a fost aspru criticată de cei din jur pe vremea când era grasă.

Este mereu zâmbitoare și optimistă, însă puțini sunt cei care știu că îndrăgita cântăreață Feli Donose a fost criticată pe vremea când era grasă. Vedeta se bucură în prezent de celebritate și de aprecierea publicului, însă la începutul carierei sale a avut parte de multe provocări.

Aspectul fizic al acesteia a fost aspru judecat de cei din jur, iar drumul până la succes a fost plin de obstacole. Iată cum a reușit artista să se vindece de depresie și să își construiască o carieră impresionantă pe scena muzicală din România.

Feli Donose, despre obstacolele în carieră pe vremea când era grasă

Frumoasa artistă Feli Donose a ajuns în atenția publicului după ce a participat la celebra emisiune „Vocea României.” Vocea sa deosebită a cucerit imediat publicul, însă cântăreața a fost criticată de cei din jur pentru greutatea sa. 

Replicile tot mai dure ale colegilor de breaslă au determinat-o pe Feli Donose să facă o transformare radicală și a decis să țină dietă. Mai mult, cântăreața a apelat și la ajutorul medicilor pentru o operație de micșorare a stomacului. 

Feli Donose a mărturisit că a trecut prin momente dificile, ajungând și la depresie. Cântăreața nu a mai avut curajul să apară în lumea mondenă o perioadă de timp din cauza criticilor celor din jur și a bârfelor pe seama greutății acesteia. 

„Am decis să fac pasul acesta, nu îmi pare rău, dar nu vreau să credeți că este cea mai bună soluție, nu e deloc ușor. Am încercat toate dietele posibile, pe grupa sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv înfometare timp de 20 de zile. (…)

Eu abia acum am înțeles ce înseamnă să ai grijă de tine și să te pui pe primul loc, trebuie să fie un echilibru în viață. Nu îmi pare rău că am luat această decizie, mi-a schimbat viața, era fix ce aveam eu nevoie și asta mă împinge să am și mai multă grijă de sănătatea mea.”, a declarat în urmă cu câțiva ani Feli Donose.

Cum a reușit artista să treacă peste depresie

La vârsta de 35 de ani, Feli Donose se bucură de succes, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista a recunoscut că traseul profesional a fost plin de provocări și experiențe nefericite. 

Înainte să ajungă celebră, Feli Donose a muncit de la o vârstă fragedă, fiind barman-ospătar și agent de vânzări la o companie de telefonie mobilă. După ce a fost remarcată de Grasu XXL, cu care a făcut prima piesă din cariera sa, cântăreața avea să își urmeze cel mai mare vis, acela de a deveni o artistă de succes.

Extrem de ambițioasă, vedeta a muncit enorm pentru a cuceri publicul, însă a trecut prin momente dificile. Viața privată a acesteia a fost tumultoasă, artista reușind cu greu să depășească relațiile de dragoste toxice sau criticile celor din jur. 

Mai mult, Feli Donose a recunoscut că s-a confruntat o perioadă de timp cu depresia și cu stări de anxietate. Artista a mărturisit cum a reușit să treacă peste greutăți și să se bucure de viață și carieră.

„Am eu așa legătura mea cu Dumnezeu. Eu îi zic Dumnezeu, unii zic Universul, unii zic Cerurile. Eu merg pe drumul ăsta cam de vreo 8-9 ani, după o depresie din aia imensă de m-a pus la pământ, de nu mai știam nici cum mă cheamă, nici unde sunt. Când am luat-o pe drumul ăsta, simțeam așa că nu mă mai bucură nimic. (…)

Am început să fac exerciții de respirație, să fac tot felul de meditații, după care am început să merg la terapie la o tipă care este pe infoenergetică. Eu cred că pe Pământul ăsta sunt oameni cu har. (…) Mă duc de 4 ani la cineva care m-a ajutat să văd altfel lucrurile. M-a pus foarte bine pe picioare și am început să fiu mai atentă la ce scriu, ce muzică ascult, ce carte citesc.”, a precizat Feli Donose.

O altă vedetă din România care a trecut prin transformări fizice spectaculoase este Oana Roman. Aceasta a slăbit într-o perioadă scurtă de timp, spre surprinderea tuturor. Vedeta a trecut printr-un divorț scandalos, însă a reușit să depășească momentele grele.

În prezent, Feli Donose se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional. Aceasta este mămică și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață.

Feli Donose a fost aspru criticată de cei din jur pe vremea când era grasă. Cu toate acestea, artista a depășit momentele dificile, demonstrând tuturor că este o femeie puternică. Mai mult, vedeta a slăbit spectaculos și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene.

Adauga un comentariu