Actualitate

Femeia incendiată în valiză, identificată: Avea doi copii și era căsătorită

Publicat: 07 nov. 2020
Portretul robot al tinerei ucise şi băgată în geamantan
Portretul robot al tinerei ucise pe un câmp din Giurgiu

Femeia arsă în valiză a fost identificată. Noi detalii despre identitatea victimei, care este deocamdată protejată de procurori, au ieșit la iveală.

Femeia avea 32 de ani, era casătorită și avea doi copii. Aceasta provenea din județul Ilfov și nu a fost dată dispărută de familie.

De asemenea, aceasta avea serviciu pe timpul zilei, iar seara se ocupa cu prostituția. La această oră se fac audieri simultane în București, Giurgiu și Teleorman. Pentru moment, identitatea victimei nu va fi făcută publică pentru a proteja ancheta care este în desfășurare.

Vă reamintim ca în urmă cu o săptămână, cadavrul unei fete, ars în proporție de 90% a fost găsit într un șanț în apropiere de localitatea Ghimpați, județul Giurgiu.

Conform concluziilor preliminare, s-a constatat că victima „prezenta plăgi la nivelul capului produse cu lovire cu corp dur tăietor, fractură sternală şi fracturi costale, decesul survenind ca urmare a şocului traumatic.

Principalul suspect în cazul tinerei incendiate pe un câmp este chiar șoferul de TIR care a sunat la 112

Nici până în acest moment nu a fost găsit vinovatul care ar fi putut produce o asemenea crimă. O dezvăluire pare să îi conducă pe procurori cât mai aproape de adevăr.

Declarațiile martorul-cheie în acest caz conduc către șoferul de TIR care a găsit geamantanul arzând. Martorul a povestit în fața anchetatorilor că atunci când a ajuns la fața locului, șoferul de TIR se uita cum arde geamantanul în care se afla cadavrul fetei, iar mașina sa era oprită pe marginea drumului și lăsată pe avarii. Vom reveni cu mai multe detalii legate de această ipoteză. Amintim că șoferul este cel care a anunțat poliția cu privire la cadavrul fetei.

Comisarul Mihai Untaru: „Trebuie identificată mașina cu care a fost adusă victima“

Detectivul criminalist Mihai Untaru, comisar-șef în rezervă, vorbește despre cazul fetei incendiate pe un câmp din Giurgiu.

A trecut aproape o săptămână de la descoperirea macabră de pe un câmp din Giurgiu. O femeie cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, cum după au consemnat anchetatorii în urma celor constatate de medicii legiști, a fost ucisă și introdusă într-un geamantan de culoare mov, pe care autorul faptei l-a incendiat.

Mihai Untaru susține că în prezent, oamenii legii trebuie să găsească și să identifice cu precizie mașina care a staționat acolo.

„Cred că polițiștii au identificat mașina, dar probabil e nevoie să o caute în zona europeană. În acest caz, există două variante: victima fie a fost transportată dinspre Giurgiu, adică de peste graniță, de la bulgari, ori dinspre București înspre Giurgiu, cu ieșirea lui pe la Giurgiu. E o muncă titanică de selecție a acelor fragmente de înregistrări”, a declarat Mihai Untaru.

Comisarul Mihai Untaru: „A existat o legătură foarte apropiată între aggressor și victimă“

Comisarul șef a atras atenția asupra faptului că victima poate să fie o persoană dispărută voit sau nu, de ani de zile, nu neaparat de două-trei zile sau de o lună. De asemenea, poate proveni și din străinătate.

„Înțeleg că în spațiul public a apărut ideea că ar fi fost goală de la brâu în jos. Asta poate duce la ideea că între ei a existat o legătură foarte apropiată, fie ea a fost în spațiul lui intim, fie el în spațiul ei. Deci există o legătură de cauzalitate, o legătură strânsă”, a precizat Mihai Untaru.

Adauga un comentariu