National

Femeie din București, administrator al unui bloc, înjunghiată mortal de un vecin

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Femeie din București administrator al unui bloc înjunghiată mortal de un vecin
Femeie din București, administrator al unui bloc, înjunghiată mortal de un vecin

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reținut, joi seara, fiind acuzat că a ucis o femeie în vârstă de 56 de ani, administratorul blocului.

În jurul orei 19.10, Poliția Capitalei – Secția 9 a fost sesizată, de către mai multe persoane care locuiesc în același bloc din Sectorul 2, că un vecin a înjunghiat o femeie.

Polițiștii Secției 9 l-au identificat și depistat pe bărbat

Polițiștii Secției 9 l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani. Acesta a fost imobilizat și dus la sediul subunității.

De asemenea, a fost prezent și un echipaj de prim-ajutor, care, în pofida eforturilor depuse, a constatat decesul victimei, o femeie în vârstă de 56 de ani.

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spațiului unde femeia își desfășura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului”, transmite, joi seara, Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Accident cumplit în Bragadiru. Un motociclist a lovit mortal un pieton, pe DN6

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi seara, pe DN 6, în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, un motociclist a lovit un pieton. Potrivit unui comunicat de presă, în urma impactului a rezultat decesul pietonului şi rănirea motociclistului, care a fost transportat la spital.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creştere.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6, localitatea Bragadiru, județul Ilfov, un motociclist a lovit un pieton. În urma impactului a rezultat decesul pietonului și rănirea motociclistului, care a fost transportat la spital. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere. Se estimează reluarea circulației în 30 de minute”, se arată în comunicatul transmis la ora 20:15.

Comentarii
Adauga un comentariu