National

Femeie în stare gravă la spital, după ce a fost atacată de câini de luptă: „Dacă era un copil, îl mânca de viu”

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Femeie în stare gravă la spital după ce a fost atacată de câini de luptă Dacă era un copil îl mânca de viu
Femeia a ajuns în stare extrem de gravă la spitalul din Târgu Mureș

Femeia de 38 de ani, din județul Mureș, lucrează la o sală de evenimente şi s-a apropiat de zona în care erau ţinuţi cei doi câini să lase nişte pet-uri. Deşi de regulă erau ținuți închiși, de această dată, inexplicabil, au scăpat şi au atacat.

Este vorba de câini de luptă, extrem de agresivi.

„Dacă era un copil, era gata. Îl mânca de viu. Dar nu se poate, unde trăim în junglă?”, a spus o femeie despre incident.

O femeie, în stare gravă la spital, după ce a fost mușcată de câini de luptă

Atacul a avut loc când în sala de evenimente se desfășura o petrecere. Cei doi câini au trântit-o pe femeie la pământ și au atacat-o. Colegii au văzut ce se întâmplă și au chemat ajutoare.

Femeia a ajuns în stare extrem de gravă la spitalul din Târgu Mureș unde a intrat direct în operație. „În acest moment, pacienta este internată în secția ATI a spitalului Târgu Mureș. Starea sa este stabilă, este cooperantă şi conștientă cu evoluție favorabilă”, a declarat Mariana Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalul Județean Târgu Mureş.

Politiştii i-au audiat pe patron şi ceilalţi angajaţi şi au început o anchetă pentru că nu au fost luate măsurile de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, şi vătămare corporală din culpă.

„La locația indicată în apel au fost dirijaţi polițiștii de la biroul pentru protecția animalelor care au constatat că exemplarele canine aveau urechile cupate”, a spus Alexandra Luca, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene Mureș. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Adauga un comentariu