National

Femeie lovită pe trecerea de pietoni de un autoturism al Ambasadei SUA

Publicat: 25 ian. 2022
accident
Maşina era condusă de o femeie, viceconsul la Ambasada SUA

O femeie care traversa pe o trecere de pietoni a fost lovită de un autoturism care aparţine Ambasadei Statelor Unite.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Pipera.

Victima este în prezent consultată de medici.

Maşina era condusă de o femeie, viceconsul la Ambasada SUA, conform surselor.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Din ultimele informații, victima este rănită, dar este în viață. Mai mult, un echipaj de ambulanță îi acordă primul ajutor chiar la locul accidentului, undeva pe bulevardul Pipera, în nordul Capitalei.

„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor.

De asemenea, la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, respectiv o femeie, de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Ambasada SUA a confirmat accidentul petrecut marți seara în zona Pipera – Voluntari, însă oficialii au transmis că este prematur să comenteze situația.

„Ambasada SUA poate confirma faptul că un autovehicul condus de un angajat al Ambasadei a fost implicat într-un accident rutier în zona Pipera. La acest moment, informațiile sunt în curs de actualizare, ar fi prematur să comentăm”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presa al Ambasadei SUA la București.

 

Judecata soților Ceaușescu
Adauga un comentariu