Stiri si curiozitati

Femeile cu nasul mare sunt bune la pat? Iată ce spun forma și mărimea nasului despre tine

Publicat: 17 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Femeile cu nasul mare sunt bune la pat Iată ce spun forma și mărimea nasului despre tine
După cum știi, ochii sunt oglinda sufletului. Însă, și nasul poate dezvălui ce fel de persoană ești.

Femeile cu nasul mare sunt bune la pat? Dar cele cu nasul mic? Iată ce spun forma și mărimea nasului despre personalitatea ta.

După cum știi, ochii sunt oglinda sufletului. Însă, și nasul poate dezvălui ce fel de persoană ești. De cele mai multe ori, nasul te trădează, transmițându-le celorlalți oameni ce gânduri ascunse ai. Nasul nu este doar un organ vital, ci este o adevărată oglindă pentru personalitatea ta. Situat în centrul feței, nasul poate avea diferite forme și mărimi, care le pot arăta celorlalți ce fel de caracter ai. Astfel că, dacă vrei să știi mai multe despre o persoană pe care abia ai cunoscut-o, analizează-i nasul. Îți va spune mai multe decât crezi.

Femeile cu nasul mare sunt bune la pat? E incredibil ce poate spune mărimea nasului despre tine

Femeile pot avea nas mare, nas mic, nas lung sau nas scurt. De asemenea, nasul mai poate fi drept, încovoiat, roman, cârn sau nubian. Oricum ar fi, nasul dezvăluie mai multe decât ai vrea.

Nas mare

Despre femeile cu nasul mare se spune că sunt puternice, determinate, lideri înnăscuți, orgolioase și adoră să lucreze singure (să fie independente și să nu fie controlate de un șef). Totodată, mulți bărbați sunt de părere că acestea sunt bune la pat, deoarece le place să dețină controlul. În același timp, ele fac tot posibilul ca partenerul să se simtă extraordinar în timpul unei partide amoroase.

o femeie cu nasul mare
Despre femeile cu nasul mare se spune că sunt puternice, determinate, lideri înnăscuți, orgolioase și adoră să lucreze singure

Nas mic

Femeile cu nas mic preferă, mai degrabă, să lucreze în grup, decât singure, deoarece acest lucru le pune la încercare imaginația și spontaneitatea. Acestea sunt nerăbdătoare și nervoase, având constant izbucniri de furie. În schimb, încearcă mereu să îi ajute pe cei din jur și muncesc din greu pentru a obține lucrurile pe care și le doresc.

Nas lung

Persoanele cu nasul lung sunt îndrăznețe, au spirit întreprinzător și o ambiție ieșită din comun. Dau dovadă de multă carismă și îi cuceresc ușor pe ceilalți.

Nas scurt

Femeile cu nasul scurt nu sunt foarte determinate și se simt adesea copleșite de persoanele mai puternice decât ele. Însă, dau dovadă de multă compasiune, fiindcă se bazează mult pe emoții.

o femeie cu nasul scurt
Femeile cu nasul scurt nu sunt foarte determinate și se simt adesea copleșite de persoanele mai puternice decât ele

Nas drept

Nasul drept mai poartă numele și de nasul grecesc. Femeile înzestrate cu un astfel de nas sunt inteligente și altruiste. În plus, sunt disciplinate și dau dovadă de meticulozitate în orice situație.

Nas cârn

Femeile cu nasul cârn sunt optimiste, pline de viață și au un caracter de invidiat. Sunt persoane pe care te poți baza oricând.

Nas încovoiat

Femeile cu un astfel de nas sunt hotărâte și știu pe ce drum să meargă în viață. Nu stau mult pe gânduri și iau mereu cele mai bune decizii.

paris hilton
Femeile cu nasul încovoiat sunt hotărâte și știu pe ce drum să meargă în viață

Nas roman

Nasul roman este caracterizat printr-o mică proeminență la rădăcină, în rest este drept. Femeile care îl poartă sunt hotârâte și ambițioase. Au o personalitate puternică, ceea ce le determină să se gândească mult înainte de a lua o decizie.

Nas nubian

Acest tip de nas prezintă aripi nazale late și nări mari. Femeile care au un astfel de nas sunt mereu în căutare de soluții și încearcă să vadă mereu partea bună a lucrurilor.

beyonce
Femeile cu un nas nubian sunt mereu în căutare de soluții
Adauga un comentariu