Magazin

Feng shui. 5 plante care atrag norocul

Publicat: 01 oct. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Feng shui. 5 plante care atrag norocul
1

Sa fie doar superstitie sau rezultatul unor observatii indelungate, greu de spus. Cert este ca sistemul feng shui include plante-talisman care, se spune, aduc noroc, bani, succes

Porumbul

Cateva boabe de porumb intr-bol de sticla sau pastrate un saculet agatati prin casa, ca ornament, nu conteaza unde, aduc bani.

Bradul

Cel mai indicat este un bradut in ghiveci. In acest caz, el va alunga in mod eficient si stabil energia negativa din casa si va stinge izbucnirile emotionale spontane. Daca nu aveti loc pentru un astfel de ghiveci, este suficienta si o crenguta de brad. Dar care trebuie sa aiba cel putin un con.

Palmier

Unii afirma ca orice tip de palmier poate servi drept talisman care atrage bani. Mareata, planta insufla incredere si ambitie. Pentru ca efectul sa fie maxim, trebuie bine ingrijita.

Mutetel

Este si talisman, si ”o planta magica”. Nu trebuie uitat ca o cana de ceai de musetel calmeaza emotiile si armonizeaza starea interioara a omului. Iar un buchet de flori de musetel cu siguranta va inveseli atmosfera. Poate fi tinuta si intr-un saculet de panza impreuna cu alte ierburi.

Usturoiul

Alaturi de calitatile lui medicale, usturoiul are darul de a alunga neplacerile si evenimentele negative. Cu alte cuvinte, protejeaza casa. Si nu conteaza in mod deosebit sub ce forma este el pastrat.

Adauga un comentariu