National

Fetiţă de cinci ani, bătută şi maltratată de mamă – VIDEO

Publicat: 14 sept. 2020
Fetiţă de cinci ani, bătută şi maltratată de mamă.
Fetiţă de cinci ani, bătută şi maltratată de mamă.

Imaginile greu de privit au fost publicate, ieri, pe Facebook, și au făcut înconjurul României, stârnind revolta a sute de mii de oameni. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Fetiţă de cinci ani, bătută şi maltratată de mamă. Femeia a fost reţinută

Caz şocant în Bucureşti. O fetita de 5 ani a fost bătută crunt şi maltratată de mama sa. Poliţiştii s-au autosesizat, în urma unor imagini apărute pe reţelele sociale. Femeia a fost reţinută şi audiată de oamenii legii.

Imaginile în care o mamă își bate și torturează copila de 5 ani au devenit virale pe rețelele de socializare. În videoclip se poate observa cum femeia o lovește pe fetiță și o trage de păr în timp ce aceasta plânge și încearcă din toate puterile să scape.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au găsit-o pe femeie la Tulcea.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care apare o minoră, agresată fizic și psihic de mama ei, facem precizarea că la data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Persoanele implicate au fost identificate de către polițiști, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, în cauza a fost sesizata DGASPC”, se arată în comunicatul Poliției.

În prezent, fetița se află în custodia Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Tulcea. Mama acesteia a fost reţinută şi audiată.

Fata de 13 ani din Târgu Jiu, bătută şi umilită de patru adolescente, nu îşi poate reveni din şoc: Îmi vine să mă omor

Copila de 13 ani din Târgu Jiu, bătută și umilită de patru adolescente, spune că nu își poate reveni din șoc! Mai mult, fata a mărturisit că nu poate să doarmă noaptea pentru că visează că este bătută.

Poliţiştii din Gorj s-au autosesizat după ce imagini cu patru fete care agresează o adolescentă au apărut în spaţiul public. În imagini se vede cum victima este în genunchi, în timp ce alte patru adolescente o insultă, o scuipă şi apoi încep să o lovească cu pumnii şi cu picioarele, să o tragă de păr, trântind-o la pământ.

Copila de 13 ani a mărturisit pe o reţea de socializare că nu îşi poate reveni din şocul pe care l-a trăit. Spune că nu poate dormi noaptea pentru că visează că este bătută de cele patru adolescente. Totodată, ea a avut un răspuns-șoc la un comentariu de pe o rețea de socializare. „Îmi vine să mă omor pentru ce mi-au făcut”, a scris fata.

În prezent, copila este consiliată de un psiholog.

Fata de 14 ani din Târgu Jiu, reţinută, apoi eliberată sub control judiciar, după ce a fost filmată când lovește cu sălbăticie o copilă mai mică decât ea, alături de alte trei fete, în timp ce un băiat filmează întreaga scenă, este cercetată în trei dosare penale. Fata este acuzată de lovire şi alte violenţe, dar şi tâlhărie.

 

VIDEO AICI

Adauga un comentariu