National

Fii frumoasa de Sarbatori!

Publicat: 01 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fii frumoasa de Sarbatori

Promoție valabilă începand cu 1 noiembrie 2019!

Geometrizarea feței prin proceduri non-invazive (non-chirurgicale):  Refacerea liniei mandibulare, a pomeților, augumentarea bărbiei prin injectarea în punctele cheie ale feţei cu acid hialurinic şi/sau grasime proprie;  Lifting cu fire de suspensie – redefinirea conturul facial, a liniei mandibulare şi/sau liniei gâtului.

Despre lifting

Intervenţia are ca scop eliminarea excesului tegumentar facial, repoziţionarea sistemului musculo-aponevrotic al feţei, eliminarea ridurilor de la nivelul obrazului şi gâtului. Odată cu înaintarea în vârstă, procesul de îmbătrânire se manifestă prin micşorarea scheletului facial, prin modificarea distribuţiei depozitelor de grăsime faciale, prin modificarea tonicităţii musculare, prin scăderea elasticităţii tegumentelor faciale. În acest fel, pielea feţei este în exces şi duce la formarea ridurilor, pungilor, a pliurilor noi şi accentuarea celor preexistente. Este evident că este necesară o eliminare a excesului de tegument facial.

Continua perfecţionare a tehnicilor chirurgicale a determinat modificarea radicală a tehnicii propriu-zise, intervenţia adresându-se atât tegumentului în exces, cât şi stratului musculo-aponevrotic şi adipos facial, îmbunătăţind, astfel, rezultatele şi durata efectelor liftingului facial. La nivelul pielii există excizia tegumentului suplimentar, prin adunarea excesului preauricular şi retroauricular, iar la nivelul sistemului musculo-aponevrotic (SMAS) facial se procedează la scurtări şi plicaturi. Medicul va alege tehnica chirurgicală ce conferă maximum de siguranţă pacientului, cu cele mai bune rezultate şi cât mai durabile.

Intervenţia nu modifică fizionomia, dar ameliorează efectele îmbătrânirii la nivelul feţei. În urma intervenţiei, pacientul are un aer întinerit, odihnit, de prospeţime şi relaxare a fizionomiei. Postoperator, echimozele şi edemul durează aproximativ 10-20 zile. Şanţul nazogenian şi ridurile pleoapelor suferă corecţii medii. Este posibilă prezenţa unor cicatrici discrete pre şi retroauricular.

Când este indicat liftingul facial

Această intervenţie se adresează pacienţilor cu vârste cuprinse între 30 şi 85 ani, dar vârsta optimă la care beneficiile intervenţiei sunt maxime se situează între 35 şi 55 ani. Cele mai bune rezultate din punct de vedere psihologic şi social sunt la pacientul tânăr. La acesta, calitatea pielii este bună şi rezultatele vor fi cu atât mai fiabile. S-a demonstrat faptul că vârsta pacientului este o determinantă importantă în ceea ce priveşte rezultatul obţinut – cu cât acesta este mai tânăr, cu atât efectele psihologice pozitive sunt mai mari şi cu atât este mai semnificativă îmbunătăţirea vieţii personale.
Pacienţii sunt de ambele sexe. Nu trebuie să impresioneze pe nimeni programarea bărbaţilor la intervenţii chirurgicale. Acesta este un drept şi un câştig al nivelului nostru de civilizaţie.

Susanu Clinic – Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă

Pentru detalii şi PROGRAMARI la telefon: 0730787268

Vezi pe site prețurile promotiei:  www.susanuclinic.ro

Adauga un comentariu