Magazin

«FII FRUMOASĂ DE SĂRBĂTORI!»  Promoție valabilă începand cu 1 noiembrie 2019!

Publicat: 01 nov. 2019

«FII FRUMOASĂ DE SĂRBĂTORI!»  Promoție valabilă începand cu 1 noiembrie 2019!

Geometrizarea feței prin proceduri non-invazive (non-chirurgicale): 

* Refacerea liniei mandibulare, a pomeților, augumentarea bărbiei prin injectarea în punctele cheie ale feţei cu acid hialurinic şi/sau grasime proprie; * Lifting cu fire de suspensie – redefinirea conturul facial, a liniei mandibulare şi/sau liniei gâtului. 

Pentru detalii şi PROGRAMARI suna la tel 0730787268.

Despre acidul hialuronic… De câţiva ani, nu mai este un secret că acidul hialuronic este un real ajutor în lupta cu imperfecţiunile şi semnele trecerii anilor. Într-un secol în care imaginea pare a fi cel mai important aspect, modul în care arătăm a devenit, încetul cu încetul, preocuparea noastră supremă, deoarece este în directă dependenţă cu încrederea în propriile forţe. 

În timp, pielea îşi pierde din elasticitate, deoarece proteinele naturale din organism tind să devină insuficiente. Astfel, producţia de colagen, fibronectina şi fibroblastii scade, iar efectul principal se vede pe pielea noastră, prin riduri, piele “lăsată”, fără strălucire. Alături de timp, cauzele aspectului îmbătrânit sunt expunerea prelungită şi fără protecţie adecvată la soare, stresul, poluarea, factorul ereditar, modul de viaţă, dar şi starea de sănătate precară, uneori. În aceste condiţii, cercetătorii au încercat să găsească cele mai bune modalităţi de a stopa efectele acestor factori, astfel încât pielea să-şi menţină aspectul tânăr. Substanţele descoperite au fost numite filler-i (din engleză), subliniindu-le capacitatea de a umple ridurile sau imperfecţiunile, ca şi de a contribui la sculptura feţei. De exemplu, au un rol decisiv nu doar în combaterea ridurilor, ci şi a cicatricilor, a imperfecţiunilor localizate la nivelul ochilor, dar şi în remodelarea pomeţilor, a bărbiei, a sprâncenelor şi a buzelor. 

###

Tratamentele de mărire şi antirid pot fi utilizate pentru următoarele zone: liniile dintre sprâncene (glabelare – verticale), liniile frontale – orizontale, liniile dintre nas şi gură (nazo-labiale), liniile ce coboară de la colţul gurii (de marionetă), precum şi pentru definirea formei buzelor sau mărirea lor şi pentru umplerea cicatricilor. Fiind de mai multe tipuri şi cu raze de acţiune diferite, filler-ii pot fi combinaţi în diverse moduri pentru a se obţine rezultatele dorite.

Tratamentul antirid durează 30 de minute şi nu necesită repaos după urmarea acestuia, chiar dacă efectele se văd deja.

Există însă şi câteva contraindicaţii: femeile însărcinate, cele care alăptează, pacienţii cu boli autoimune, infecţii la nivelul pielii (acnee, herpes, impetigo) sau afecţiuni inflamatorii şi persoanele predispuse să dezvolte cicatrici hipertrofice sau cheloide. 

Susanu Clinic – Chirurgie Plastică, Estetică şi Reconstructivă
A: Exclusive Residence, Bloc A7, Parter, Strada Petre Andrei, Iaşi 700495, România
T: 0730 787268, 073 SUSANU, E: office@susanuclinic.ro, W: www.susanuclinic.roloading...

Adauga un comentariu