Cancan ultimă oră

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, atac dur la adresa Ioanei Simion! Ce a spus Charlotte despre actuala soție a tatălui ei

Publicat: 26 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase atac dur la adresa Ioanei Simion Ce a spus Charlotte despre actuala soție a tatălui ei
Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, atac dur la adresa Ioanei Simion

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, și-a ieșit din minți după ce a văzut declarațiile pe care Ioana Simion le-a făcut la adresa ei și a început să o atace public. Tânăra a fost deranjată de afirmațiile brunetei și a decis că este momentul să îi răspundă, însă modul în care a făcut asta a surprins pe toată lumea.

Ioana Simion a vorbit  despre relația lui Ilie Năstase cu fiica lui adoptivă, Charlotte. Aceasta a mărturisit că fostul mare tensimen are foarte multă grijă de fiica lui, mai ales din punct de vedere financiar.

Ioana Simion: „Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui!”

Ioana Simion a oferit o declarație și a dezvăluit că Ilie Năstase a avut întotdeauna grijă ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic și a ajutat-o în permanență din punct de vedere financiar.

„Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia.
Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea! Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu face diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala.”, a declarat Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, pentru click.ro.

Charlotte Năstase, scoasă din minți de afirmațiile Ioanei Simion

După ce Ioana Simion a auzit declarațiile fiicei adoptive a lui Ilie Năstase nu a mai suportat și a reacționat. La rândul său, Charlotte a fost extrem de deranjată și a reacționat dur.

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase a ținut să-i dea replica soției tatălui său printr-un mesaj tranșant, postat în mediul online.

„Hei, presa din România și Ioana Năstase…eu nu am copii și nu eu am o fiică care i-a fost răpită! Tu te-ai măritat cu el!”, a scris Charlotte Năstase, pe contul personal de Facebook.

Adauga un comentariu