Actualitate

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a dat detalii despre sarcină. „Burtica crește!”

Publicat: 18 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Fiica cea mică a lui Adrian Minune a dat detalii despre sarcină. Burtica crește
La sfârșitul primăverii viitoare, Adriana Simionescu și iubitul ei vor deveni părinți

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a vorbit recent despre sarcină ei și despre faptul că va deveni mămică la doar 19 ani. Mezina manelistului a anunțat la începutul acestei luni că este însărcinată cu iubitul ei, Nicu. Vizavi de această veste, Adrian Minune a declarat că este cât se poate de fericit, deoarece familia se mărește.

Fericire mare în familia lui Adrian Minune! Celebrul manelist va deveni din nou bunic, de data aceasta datorită fiicei sale mai mici. Mezina Adriana va deveni curând o tânără mămică, de doar 19 ani, iar toată familia se bucură de fericitul eveniment.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, detalii despre sarcină

Anul viitor, spre sfârșitul primăverii, familia lui Adrian Minune se va mări, asta pentru că peste doar 7 luni urmează să se nască încă un copil în familia manelistului. Fiica sa cea mică, Adriana, este însărcinată în opt săptămâni și va aduce pe lume o fetiță sau un băiețel.

Deși încă nu este măritată, Adriana Simionescu are o relație serioasă și deja locuiește cu familia soțului ei. Tânăra de doar 19 ani este o viitoare mămică fericită, care se bucură că are o sarcină ușoară, fără probleme. Deocamdată nu a avut stări de greață, ca alte graviduțe, și chiar se simte norocoasă.

Cât despre burtică, aceasta creste, dar nu este evidentă, ținând cont că are doar două luni de sarcină. Tânăra este foarte activă și profită de faptul că se simte bine. Ea are în plan să meargă la cât mai multe evenimente și să muncească mult, ca mai apoi să se poată concentra pe sarcină.

„Sunt cu foarte multă treabă, încerc să văd ce mai acum repede prin sezonul ăsta cu evenimente, nu prea am timp mai de nimic. Am ajuns la săptămâna a opta. E totul bine, suntem sănătoși, suntem fericiți. Nu am avut deloc stări de rău, nu am absolut nimic. Burtica crește, deocamdată nu se vede cine știe ce”, a spus Adriana Simionescu.

Adriana Simionescu este fericită alături de iubitul ei

Momentul aflării sarcinii a fost unul emoționant atât pentru ea, cât și pentru iubitul ei. După ce mezina manelistului a făcut testul, cei doi au dat de veste și celorlalți membrii ai familiei, care au fost extrem de încântați. În plus, cei doi trebuie acum să-și calculeze pașii deoarece au de făcut nu doar nunta, ci și botezul după venirea pe lume a copilului.

Cât despre naștere, Adriana încă nu știe dacă va fi una naturală sau cezariană, dar nu se teme de nimic. Totodată, nu știe nici dacă va fi fetiță sau băiețel și nici când va avea loc botezul, dar artista încearcă să fie cât mai discretă.

Comentarii
Adauga un comentariu