National

Fiica criminalului din Onești, dezvăluiri incredibile: „Le-au forțat să iasă afară din casă punându-i arma la cap surorii mele”

Publicat: 03 mart. 2021
Criminalul din Onești, Gheorghe Moroșan
Criminalul din Onești, Gheorghe Moroșan

Fiica criminalului de la Oneşti a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 cum le-a fost luat apartamentul în 2010: „Nu ne-a deranjat că au luat apartamentul, ne-a deranjat că l-au luat punându-ne arma la cap”.

„În 2010 mama mea cu sora mea au fost evacuate din apartament cu arme după ce a intrat peste ea în apartament domnul executor judecătoresc cu jandarmii și le-au forțat să iasă afara din casă punându-i armă la cap surorii mele neavând o hotărâre judecătorească de executare. Sunt mamă și o am familie.

Îmi pare nespus de rău ce s-a întâmplat cu acele două persoane nevinovate, dar în același moment cred că a trebuit să se ajungă la o asemenea tragedie, pentru a începe câtuși de puțin să se facă dreptate. În momentul în care să declarat furtul mama mea a fost în audiență în momentul respectiv şi directorul i-a zis: «Îmi pare rău sunteți urmărită de ghinion! Vi separe un răspuns corect la un manager de întreprindere, nu cred», a mai spus femeia.

„Procesul s-a finalizat cu autor necunoscut”

În 2003, după un scandal cu firma la care lucra soția criminalului, oamenii legii au pus sechestru pe bunuri, inclusiv pe apartamentul în care au avut loc crimele. 8,3 miliarde de lei trebuia să plătească femeia după ce de la locul de muncă au dispărut mii de kilograme de titan.

„Procesul s-a finalizat cu autor necunoscut și cu toate astea au executat silit ca să își recupereze presupusul prejudiciu.

M-am întors în România cu copilul și tatăl meu. În acest timp s-a întâmplat acea executare silită, afară din apartament cu domnul executor judecătoresc şi cu domnul jandarm.

Când am ajuns înapoi în țară nu mai aveam nimic, din acel apartament (n.r documente, acte familie). Am fost nevoită pentru hârtiile pe care le aveam pentru copil să merg să îmi cer hârtiile. Tatăl meu a greşit. Nu trebuia să se ajungă aici. Vreau din tot sufletul să se facă dreptate”, a adăugat femeia

Comentarii
  • Criminalul sa fie judecat si condamnat pentru ce a facut, dar si cei care au creat aceasta stare de spirit care a dus la un asemenea eveniment grav, sa fie trimisi in judecata si condamnati!

  • Fiica criminalului vrea sa se faca dreptate,da sa se faca dreptate pentru cele doua familii ale celor doi nevinovati care au murit ca asa a vrut un psihopat.Si nu stiu ce ar fi mai bine sa moara si criminalul sau sa faca puscarie pe viata, da inclin spre sa moara ca din puscarie poate scapa prea repede.Totusi am incredere in justitia divina.

Adauga un comentariu