Cancan

Fiica lui Andrei Gheorghe, mărturii tulburătoare despre perioadă care a urmat decesului părinţilor ei

Publicat: 21 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiica lui Andrei Gheorghe mărturii tulburătoare despre perioadă care a urmat decesului părinţilor ei
Katrina Dyer se lupta cu depresia

Katarina a trecut printr-o perioadă nu tocmai ușoară după moartea părinților. Fiica lui Andrei Gheorghe a vorbit despre cum a reușit să depășească aceste momente și despre prietenul ei care a ajutat-o să scape de depresie.

Nu numai iubitul Katarinei i-a fost de ajutor, învățăturile mamei sale au fost o adevărată comoară care au contribuit în lupta cu depresia.

Fiica lui Andrei Gheorghe, mărturii tulburătoare

„Cred că toată lumea a avut momente cu depresia, e o chestie reală cu care ne confruntăm cu toții. Mama spunea mereu > asta facem, trecem prin ea și o asumăm ca pe o parte din noi. Iubitul meu, foarte mult, (n.r a ajutat-o), am întâlnit cea mai drăguță persoană, tocmai am făcut un an împreună (…) Chiar mi-a dat foarte multă viață și mi-a aprins focul iar”, a declarat fiica lui Andrei Gheorghe, pentru Antena Stars.

Katrina Dyer a mărturisit că a reușit să treacă prin momente dificile și că dramele din viața ei au ajutat-o în cariera sa de artist.

„Eu cel mai bine scriu când sunt tristă, uneori îmi fac drame în cap doar ca să pot să fiu tristă, ca să pot să scriu o piesă, e real. Cine nu vrea să își facă părinții mândri? (…) De la o vreme m-am distanțat de foarte multe chestii negative din viața mea, care mă țineau ancorată”.

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe a învăţat limba română abia în clasa a şaptea

Fiica fostului om de radio este cântăreaţă şi a debutat în industria muzicală în urmă cu aproximativ 5 ani, preferând să cânte în limba engleză.

Katarinei îi este mult mai simplu să cânte în limba engleză, deoarece aceasta a fost prima limbă pe care a învăţat-o, tatăl ei fiind american. Mai mult decât atât, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe a afirmat că a învăţat limba română abia în clasa a şaptea.

După ce Andrei Gheorghe a murit, Katarina a făcut unele declaraţii emoţionante, afirmând că a fost distrusă şi că a suferit un şoc atunci când a aflat teribila veste.

„El era foarte dulce şi un om foarte cumsecade. Mi-a făcut copilăria un lucru magic. Au fost şi câteva momente în care, când s-a supărat pe mine, eu mai aveam puţin şi fugeam din casă. Doar felul în care se uita la tine te speria. Când am reuşit să-l privesc în ochi am ştiut că atunci nu mă va mai intimida nimeni. Eram într-o tabără de muzică atunci când am aflat că a murit. Am fost foarte distrusă. Am căzut pe jos, a fost chiar foarte urât şi un şoc oribil. Nu am putut să accept faptul acela. După trei zile am acceptat şi eu faptul că a murit“, a spus Katarina la acea vreme.

Adauga un comentariu