Actualitate

Fiica lui Mihai Gâdea are aproape 20 de ani. Cum arată acum Karina Maisha

Publicat: 13 iun. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Fiica lui Mihai Gâdea are aproape 20 de ani. Cum arată acum Karina Maisha
Karina Maisha a devenit o tânără superbă și este pasionată de muzică și fashion

Fiica lui Mihai Gâdea, cunoscutul jurnalist și realizator TV de la Antena 3 este o tânără talentată și frumoasă care încă mai cochetează cu muzica, însă are alte planuri de viitor. Astfel, după ce inițial optase pentru a studia creative-business în Olanda, Karina Maisha a ales în cele din urmă Florența. Fiica celebrului jurnalist a fost acceptată la PoliModa, una dintre cele mai prestigioase școli de modă din lumea întreagă.

Pe Mihai Gâdea îl cunoaște o țară întreagă, astfel că lumea este curioasă și cu privire la familia prezentatorului de la Antena 3. Chiar dacă nu vorbește prea des despre cele mai importante două femei din viața sa, Gâdea are toate motivele să se mândrească atât cu soția sa, cât și cu fiica sa, Karina Maisha.

Fiica lui Mihai Gâdea și-a lansat prima piesă

După ani buni în care a cochetat cu muzica și a realizat cover-uri pentru numeroase melodii pe YouTube, Karina Maisha Gâdea a lansat, în sfârșit, propria sa piesă – „Start”. Mihai Gâdea nu a uitat să aplaude reușita fiicei sale și a postat pe pagina sa personală de Facebook un mesaj absolut emoționant, după lansarea piesei:

„Orice părinte își dorește ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viața! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice rețea de socializare n-ar reuși să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi! Ai compus o piesă, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! «START» este pe repeat acasă, în mașină și la birou! Felicitări, iubita mea!”

Karina Maisha Gâdea și-a uimit părinții încă de la o vârstă fragedă cu latura ei creativă. Fiica prezentatorului de la Antena 3 are o mare pasiune pentru fashion. Totodată, ea a fost înzestrată și cu o voce superbă, moștenind talentul muzical de la tatăl ei și de la bunici. Astfel, încă de la vârsta de 12 ani Karina a lansat primul videoclip, un cover la piesa „Somewhere only we know”.

Karina Maisha studiază la Florența

Deși mulți au crezut poate că fiica lui Mihai Gâdea se va orienta tot spre muzică și că va continua să o studieze, aceasta s-a răzgdânit. Inițial, după ce a luat bacalaureatul, aceasta a fost acceptată la o universitate importantă din Olanda, unde voia să se specializeze în creative-business. Se pare că între timp, tânăra s-a răzgândit.

Fiica lui Mihai Gâdea a decis să nu mai opteze pentru Olanda, ci pentru Florența, Italia, pentru a-și urma studiile universitare. Astfel, după o serie de examene complexe, fata realizatorului emisiunii „Sinteza Zilei” a fost acceptată la PoliModa. Aceasta este una dintre cele mai prestigioase școli de modă de pe întreg mapamondul. În total, în lume sunt doar trei astfel de instituții. Una se află la New York, alta la Paris și una la Florența.

Karina este copia fidelă a mamei sale

Trecând de vârsta adolescenței, Karina a dorit să facă o schimbare în viața sa și a ales să își deschidă culoarea părului puțin câte puțin până a ajuns la blond. Acum, oamenii spun că asemănarea cu mama sa, Agatha, este izbitoare, cele două fiind confundate cu două surori.

Mai mult, Karina poate fi considerată un adevărat model de urmat în rândul tinerilor. Se îmbracă decent, se machiază rar și este pasionată de muzică și fashion. Iar tatăl său, chiar dacă nu a prezentat-o pe sticlă, a ținut să le-o arate fanilor săi în mediul online pe Karina Maisha.

Karina, fiica lui Mihai Gâdea și a Agathei Kundri, s-a transformat într-o tânără superbă care va împlini, pe 15 august, 20 de ani. Karina Maisha știe să îmbine viața socială cu școală, reușind astfel să se bucure de cei mai frumoși ani din viața sa.

Comentarii
Adauga un comentariu