Cancan

Fiica lui Vali Vijelie este studentă la Drept. În plus, este și cea mai frumoasă fată de manelist

Publicat: 18 iun. 2021
fiica Vali Vijelie studentă
Fiica lui Vali Vijelie nu mai este o copilă și s-a transformat într-o tânără superbă

Tatăl ei este un artist cunoscut în întreaga țară, însă fiica lui Vali Vijelie a ales o altă carieră, aceasta fiind studentă la facultatea de Drept. Tânăra s-a ținut tot timpul de carte, obținând note mari chiar și la Bacalaureat. Dar pe lângă faptul că este bună la învățătură, aceasta este considerată și cea mai frumoasă fată de manelist.

Vali Vijelie este cunoscut nu doar în țară ci și în multe alte locuri din lume, dar puțini sunt cei care știu cum arată fiica sa. Pe numele ei Cati Rusu, aceasta s-a transformat într-o tânără superbă care întoarce capete când merge pe stradă. În plus, Cati are și un naș „cu valoare”, ea fiind botezată chiar de Adrian Minune. Acesta a botezat-o după numele soției sale, Cati Simionescu.

Fiica lui Vali Vijelie este studentă la Drept

Vali Vijelie are toate motivele să fie mândru de fiica sa, mai ales că ea ales să urmeze studii la cea mai bună universitate privată din Capitală pe ramura de științe juridice. În vârstă de 23 de ani, aceasta este studentă la Drept în Capitală, dar este și o tânără foarte frumoasă. În momentul de față, Cati a crescut și le ține concurență altor fete celebre de maneliști, Betty Stoian și Karmen Minune.

Nu de mult, fiica lui Vali Vijelie a acordat un interviu celui mai cunoscut site juridic din țară. Atunci, gurile rele au atacat-o imediat pe fiica manelistului, spunând că este slăbuță în domeniu și că acest interviu a fost un adevărat fiasco. Oricum, Cati Rusu vrea să își construiască o carieră de avocat în România. Aceasta a precizat că a ales acest domeniu fiindcă îi place, iar numele tatălui ei celebru nu o va urmări în jobul pe care îl va avea.

„Am decis să iau alt drum decât tatăl meu și am zis cum să fac ca numele meu să nu aibă nicio legătură cu tatăl meu. Am zis ok, va trebui să învăț și asta mi s-a părut calea cea mai bună. Atâta timp cât tatăl meu nu se află pe niciunde în Drept, pot spune că nu-l cunoaște foarte multă lume în domeniul acesta, mi s-a părut cel mai bun mod să mă evidențiez eu, să fiu eu prima și după el”, a povestit Cati Rusu.

Cum arată acum fata lui Vali Vijelie

Tânăra reușește să se facă remarcată cu fiecare apariție datorită siluetei de vis și grija cu care își pune în evidență atuurile fizice. Însă o mare parte din farmecul său constă în faptul că este „zgârcită” cu privire la activitatea sa din mediul online, preferând să-și concentreze atenția asupra altor lucruri.

Așadar, în comparație cu alte fete de maneliști, Cati este o prezență discretă pe rețelele de socializare. Astfel, pe Instagram, ea este urmărită de 139 de persoane și urmărește doar 110, semn că își ține contul doar pentru a comunica cu prietenii apropiați. Nici nu-i de mirare acest lucru ținând cont că fiica lui Vali Vijelie este studentă la Drept.

Adauga un comentariu