Local

Filiala ieşeană Pro România cere o alianţă de centru stânga la guvernare

Publicat: 03 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Filiala ieşeană Pro România cere o alianţă de centru stânga la guvernare
Bogdan Abalași, primvicepresedinte Pro Romania Iaşi, cere o alianţă de centru stânga pentru guvernarea României

Bogdan Abalași, primvicepresedinte Pro Romania Iaşi, cere o alianţă de centru stânga pentru guvernarea României.

„Am văzut cu toții ce înseamnă pentru România o alianță a nepricepuților. O alianță care a ajuns la putere fără a avea o viziune clară de guvernare a țării, permanent măcinată de propriile interese mărunte, o coaliție a cărei singură propagandă a fost doar dezbinarea românilor. Am văzut cum au „guvernat” aproape un an. Ne-am săturat de această debandadă provocată de niște oameni incompetenți care au că singur obiectiv destructurarea României.

📍 Pe această cale fac un apel către toți liderii forțelor politice de centru-stânga, Marcel Ciolacu (PSD), Victor Ponta (PRO ROMÂNIA), Daniel Ionașcu (Partidul Puterii Umaniste-social liberal), Daniel Olteanu (ALDE), Dănuț Pop (PER), etc. de a constitui o alianță politică de centru-stânga care să lucreze la un program de guvernare coerent pentru a scoate România din actuala criză. O alianță care să asigure modernizarea României printr-o bună guvernare îndreptată înspre binele romanilor. Singura șansă de a pune capăt haosului și a alunga impostura și incompetența din fruntea țării este o alianță politică a tuturor forțelor de centru-stânga care, după alegerile anticipate, să asigure o guvernare coerentă a țării.
📍 Cred că este momentul să spunem un #NUHOTĂRÂT acțiunilor politice generate de PNL și USR împotriva românilor!”, Bogdan Abalasi, primvicepresedinte Pro Romania Iaşi.

Adauga un comentariu