Actualitate

Film şocant cu o bătrână cu COVID care este legată de pat de asistente. Femeia este plină de fecale – VIDEO

Publicat: 28 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Film şocant cu o bătrână cu COVID care este legată de pat de asistente. Femeia este plină de fecale - VIDEO
O bătrână internată la Matei Balș este ținută legată de pat

Un filmuleţ cu adevărat şocant a apărut în spaţiul public. O femeie susţine că în spitalul Matei Balș din Bucureşti se petrec scene şocante. Se pare că o pacientă în vârstă de peste 90 de ani şi care este infectată cu COVID-19 are parte de rele tratamente din partea personalului. Cea care a filmat susţine că bătrâna este legată de pat de asistente şi ca femeia este plină de fecale.

Imaginile cu pricina au ajuns virale în spaţiul public şi a stârnit un val de reacţii negative din partea celor care au văzut filmuleţul cu pricina. Cea care a filmat susţine că bătrâna sta în spital aproape de 3 zile şi că nu are parte de niciun tratament, asta în condiţiile în care starea ei de sănătate este una precară.

Bătrâna în vârstă de 90 de ani legată de pat de asistentele medicale

Conform celor spuse de autorul filmuleţului, femeia este legată de pat de către asistente şi în salonul cu pricina cadrele medicale nu trec la pacienţi cu zilele.

Bună seara, suntem în spitalul Matei Balş, aici este pustiu iar o doamnă de 92 de ani a mers la toaletă şi a murdărit peste tot de excremente. Nimeni nu vine să o cureţe de jumătate de oră. Noi nu avem cu msa mergem la baie, ne-a lăsat aici ale nimănui. Am să ies şi pe hol să vă arăt ce este aici, dezastru social. Rahat, foarte mare mizerie. Uitaţi cum sunt trataţi oamenii. cearşafurile aruncate la coşurile de gunoi. Nimeni nu vine să se intereseze de absolut nimic. Am strigăt de o oră să se cureţe baia şi nimeni nu vine. Am să trimit filmuleţul la televiziuni şi la ministrul Sănătăţii. Uitaţi, toate pline de rahat, nu am cum să ajung la baie. Sunt transpirată că am venit bolnavă aici. Nu pot să respir fără oxigen şi nimeni nu vine să facă nimic. Uitaţi vă rog frumos rahat pe clanţă. Uitaţi pe clanţa rahat. Nu pot să intru la baie. Nimeni nu vine să cureţe femeia murdară. Pe jos, peste tot. Ca să vedeţi cum arata holurile. Pe nimeni nu îi interesează. Cerem ajutor aici. Vă rog frumos să faceţi ceva! ” spune femeia în înregistrarea apărută pe social media.

Cei care au publicat filmuleţul fac acuzaţii grave

Cei care au publicat filmuleţul fac acuzaţii grave. Conform acestora, în rezerva cu pricina, alături de o femeie gravidă în 8 luni mai sta o bătrânică ce este legată de pat de asistentele medicale. Bătrâna se dezleagă atunci când vrea să se ducă la baie. Cea care a filmat întreaga scenă a fost ameninţată de personalul medical să nu publice filmuleţul cu pricină:

” FILM ȘOCANT despre ce spune o doamnă aflată, în acest moment, în spital, la Balş! Clipul a fost făcut acum circa două ore! SHARE masiv să vadă toată lumea atenția de care se bucură pacienții Covid și cum sunt “rezolvate” problemele cu care se confruntă!

1. Doamna cu pricină a stat în spital aproape trei zile fără niciun tratament, deși se simțea groaznic, aproape că nu mai putea vorbi și respiră! Aceasta doar pentru că nu îi venea rezultatul testului Covid!
2. Când m-a anunțat soțul ei și am început discuțiile în presă, brusc au apărut și asistentele și au început investigațiile! Au avertizat-o și că nu e normal să se ducă la televizor și să spună ce e prin spital! Întâi au stabilit că are pneumonie, așa că i-au dat niște… paracetamol! Ulterior a venit testul Covid, după vreo 5 zile și au scos-o “pozitivă”!
3. După alte câteva zile, de această dată cu tratament și cu butelie de oxigen, pacienta se simte ceva mai bine, în schimb condițiile în care stă sunt sugestive pentru atenția de care se bucură pacienții bolnavi de Covid!
4. Doctorii și asistentele pot să nu treacă pe acolo aproape toată ziua!!!
5. În rezervă sta cu o gravidă în 8 luni și cu o bătrânica de 92 de ani, pe care asistentele o leagă de pat! Bătrânica se dezleagă, merge la wc și apoi… vedeţi în film!
În rest e liniște! Medici eroi, lume multă la ATI, “criza de paturi”! Păi dacă îi trataţi așa, mai nene, pe bieții oameni, nu mă mai mir de ce e “ocupat” ATI! Nu mă mir nici de ce cresc cifrele!! Dar știți de ce mă mir??? Cum se face că aproape a dispărut gripa sezoniera, dar toate cifrele au reapărut la Covid! Nu cumva testele nu fac diferența între gripa sezoniera, diferite alte Infecții respiratorii, probleme pulmonare și Covid? Pun și eu o întrebare! Ca ceva este!!! Dar ce?” declara cei care au postat filmuleţul.

 

 

Adauga un comentariu