Actualitate

Film şocant cu o bătrână cu COVID care este legată de pat de asistente. Femeia este plină de fecale – VIDEO

Publicat: 28 oct. 2020
O bătrână internată la Matei Balș este ținută legată de pat
O bătrână internată la Matei Balș este ținută legată de pat

Un filmuleţ cu adevărat şocant a apărut în spaţiul public. O femeie susţine că în spitalul Matei Balș din Bucureşti se petrec scene şocante. Se pare că o pacientă în vârstă de peste 90 de ani şi care este infectată cu COVID-19 are parte de rele tratamente din partea personalului. Cea care a filmat susţine că bătrâna este legată de pat de asistente şi ca femeia este plină de fecale.

Imaginile cu pricina au ajuns virale în spaţiul public şi a stârnit un val de reacţii negative din partea celor care au văzut filmuleţul cu pricina. Cea care a filmat susţine că bătrâna sta în spital aproape de 3 zile şi că nu are parte de niciun tratament, asta în condiţiile în care starea ei de sănătate este una precară.

Bătrâna în vârstă de 90 de ani legată de pat de asistentele medicale

Conform celor spuse de autorul filmuleţului, femeia este legată de pat de către asistente şi în salonul cu pricina cadrele medicale nu trec la pacienţi cu zilele.

Bună seara, suntem în spitalul Matei Balş, aici este pustiu iar o doamnă de 92 de ani a mers la toaletă şi a murdărit peste tot de excremente. Nimeni nu vine să o cureţe de jumătate de oră. Noi nu avem cu msa mergem la baie, ne-a lăsat aici ale nimănui. Am să ies şi pe hol să vă arăt ce este aici, dezastru social. Rahat, foarte mare mizerie. Uitaţi cum sunt trataţi oamenii. cearşafurile aruncate la coşurile de gunoi. Nimeni nu vine să se intereseze de absolut nimic. Am strigăt de o oră să se cureţe baia şi nimeni nu vine. Am să trimit filmuleţul la televiziuni şi la ministrul Sănătăţii. Uitaţi, toate pline de rahat, nu am cum să ajung la baie. Sunt transpirată că am venit bolnavă aici. Nu pot să respir fără oxigen şi nimeni nu vine să facă nimic. Uitaţi vă rog frumos rahat pe clanţă. Uitaţi pe clanţa rahat. Nu pot să intru la baie. Nimeni nu vine să cureţe femeia murdară. Pe jos, peste tot. Ca să vedeţi cum arata holurile. Pe nimeni nu îi interesează. Cerem ajutor aici. Vă rog frumos să faceţi ceva! ” spune femeia în înregistrarea apărută pe social media.

Cei care au publicat filmuleţul fac acuzaţii grave

Cei care au publicat filmuleţul fac acuzaţii grave. Conform acestora, în rezerva cu pricina, alături de o femeie gravidă în 8 luni mai sta o bătrânică ce este legată de pat de asistentele medicale. Bătrâna se dezleagă atunci când vrea să se ducă la baie. Cea care a filmat întreaga scenă a fost ameninţată de personalul medical să nu publice filmuleţul cu pricină:

” FILM ȘOCANT despre ce spune o doamnă aflată, în acest moment, în spital, la Balş! Clipul a fost făcut acum circa două ore! SHARE masiv să vadă toată lumea atenția de care se bucură pacienții Covid și cum sunt “rezolvate” problemele cu care se confruntă!

1. Doamna cu pricină a stat în spital aproape trei zile fără niciun tratament, deși se simțea groaznic, aproape că nu mai putea vorbi și respiră! Aceasta doar pentru că nu îi venea rezultatul testului Covid!
2. Când m-a anunțat soțul ei și am început discuțiile în presă, brusc au apărut și asistentele și au început investigațiile! Au avertizat-o și că nu e normal să se ducă la televizor și să spună ce e prin spital! Întâi au stabilit că are pneumonie, așa că i-au dat niște… paracetamol! Ulterior a venit testul Covid, după vreo 5 zile și au scos-o “pozitivă”!
3. După alte câteva zile, de această dată cu tratament și cu butelie de oxigen, pacienta se simte ceva mai bine, în schimb condițiile în care stă sunt sugestive pentru atenția de care se bucură pacienții bolnavi de Covid!
4. Doctorii și asistentele pot să nu treacă pe acolo aproape toată ziua!!!
5. În rezervă sta cu o gravidă în 8 luni și cu o bătrânica de 92 de ani, pe care asistentele o leagă de pat! Bătrânica se dezleagă, merge la wc și apoi… vedeţi în film!
În rest e liniște! Medici eroi, lume multă la ATI, “criza de paturi”! Păi dacă îi trataţi așa, mai nene, pe bieții oameni, nu mă mai mir de ce e “ocupat” ATI! Nu mă mir nici de ce cresc cifrele!! Dar știți de ce mă mir??? Cum se face că aproape a dispărut gripa sezoniera, dar toate cifrele au reapărut la Covid! Nu cumva testele nu fac diferența între gripa sezoniera, diferite alte Infecții respiratorii, probleme pulmonare și Covid? Pun și eu o întrebare! Ca ceva este!!! Dar ce?” declara cei care au postat filmuleţul.

 

 

Comentarii
 • Eu nu am vazut batrana legata iar muntii de rahat erau de fapt niste dungi murdare !, in rest destul de curat ! daca madam doreste ceva mai special atunci sa incerce in alta parte !

 • Eu vad un spital cum rar am vazut la stat, adica, bre, nene, e curat si renovat. Pai in provincie daca vii e jale, zici ca e din anii ’70. Cred ca doamna exagereaza putin. Adica, sa stam putin si sa judecam: exista pana si baie personala la un salon cu DOAR 3 paturi. Dat daca erai nevoita sa mergi la toaleta in capatul coridorului sau la alt etaj, stimata doamna, ca alti bolnavi cu tubul de dren intr-o mana si perfuzia in alta la 12 ore dupa o operatie de 25 de cm?

 • Dar ce mai vrei Fa. suge telefonul ala care il ai. spitalul arata destul de curat, si in primul rand nu e mult rahat. plus femeia nui legata. cauta alt loc daca nu-ti convine

 • Domnule draga ar fii bine sa va spanzurati daca faceti astfel de comparati ,pai crezi ca daca este curat si mori cu zile este de asjuns ,sau este amenajat ,pentru unii ca voi tara asta a ajuns de rahat ,rusine sa iti fie !!

 • Sa dea Dumnezeu ca femeia aia sa ajungi si nimeni sa nu se uite la tine sa mori cu zile ca sa simti ce simte femeia aia nesimtitule ordinar ,hai sictir !!

 • Este penibil,cine este aceasta femeie nerusinata??!
  Spitalul este super dotat,curat luna,si probabil asistentele(care nu sunt femei de servici) sunt ocupate la cazurile grave.
  Ati stat vreodata in spital? Oamenii normali se ajuta intre ei,chiar si barbati,si este socant sa vezi o astfel de scarba de femeie ca nu ia hartie sa stearga cele cateva picaturi de😱rahat!.
  Femeia de 92 de ani pare bine merçi,nu vad nici o legatura(o leaga asistentele,si ea se dezleaga ca sa se duca la baie🤣😂🤔).
  Vai de capul nostru. Lasati-ma sa inteleg,”doamna” care posteaza elimina la wc bucatele de aur si acela bine dezinfectat.
  Nu a pus vreodata mana nici sa se curețe pe sine si fereasca Dumnezeu vreun copil sau batran.
  Dosarul penal i l-as deschide ei ,pentru defaimare.
  Am stat si eu,si rude ,si copii de-ai mei in spital si nu mi-ar fi trecut prin cap sa postez asemenea mizerii.

Adauga un comentariu