Cancan

Fina soților Reghecampf, declarații neașteptate. “Cu Ana am vorbit…”

Publicat: 28 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fina soților Reghecampf declarații neașteptate. Cu Ana am vorbit
Laura a făcut o serie de declarații neașteptate în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu

Fina soților Reghecampf, Laura, a făcut o serie de declarații neașteptate în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu. Soția lui Moise Boxi Olariu a dezvăluit cum a decurs întâlnirea cu nașii, care a avut loc după petrecerea aniversară a acestora, dar și ce i-a spus impresara după ce au apărut declarațiile lui Reghe despre divorț.

Laura a făcut mărturisiri șocante la “Exclusiv VIP.

Fina soților Reghecampf, declarații neașteptate

“Ne-am văzut pe 4 seara, am ieșit finii și nașii, a fost și Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitați de nași la grătar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii să vină în Germania și să mergem pe Costa de Azur. A venit și Sara. Nu s-a simțit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în brațe la nașu. O zi normală așa cum am văzut tot timpul la ei”, a declarat Laura Olariu prin telefon pentru emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Cât despre divorțul dintre cei doi, soția lui Moise Boxi Olariu a precizat:

“Cu Ana am venit scurt, mi-a apus că totul este OK, să nu îmi fac griji. Eu pe Laur nu îl sun, am un respect aparte. În situațiile astea nici nu aș îndrăzni să sun, toată lumea îl deranjează. Mi-a spus că o deranjează ce a apărut în presă, dar se rezolvă”.

Despre viitorul nașilor săi, Laura a spus că: “Eu nu îi văd niciodată despărțiți, sunt și vor rămâne împreună până la sfârșitul vieții. Ei sunt făcuți unul ptr altul”. Puteți urmări declarațiile de la minutul 32 al video-ului de mai jos.

Laurențiu Reghecampf, confirmă divorțul

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a mărturisit Laurenţiu Reghecampf joi, 17 iunie 2021, pentru publicația fanatik.ro.

Anamaria Prodan s-a “refugiat” în Grecia după ce Reghecampf a anunțat divorțul

Reghe a fost cel care a anunțat despărțirea, în timp ce agentul de jucători ar face tot posibilul să aplaneze conflictul, în speranța că mariajul va mai dura.

Anamaria Prodan a decis să se detașeze de problemele din ultimele zile și a plecat într-o vacanță de lux în Grecia, la Mykonos. Nici de această dată nu a ratat ocazia să se pozeze în ipostaze sexy. În cea mai recenta imagine, Anamaria sta întinsă la piscină, în costum de baie. Fotografia a adunat repede sute de aprecieri, semn clar că Anamaria Prodan rămâne, în ciuda vârstei, o femeie apreciată de masculi.
Adauga un comentariu