Cancan

Firicel din Las Fierbinți a devenit milionar. Toma Cuzin are de primit o sumă uriașă

Publicat: 13 aug. 2020
Firicel din Las Fierbinți a devenit milionar
Actorul Toma Cuzin a câștigat în urma unui proces peste două milioane de lei

Firicel din Las Fierbinți a devenit milionar. Actorul Toma Cuzin, cel care joacă rolul lui Firicel, are de primit în urma unui proces o sumă imensă. Firicel a câștigat procesul cu Centrul Român pentru Administrarea Dreptului Artiştilor Interpreţi, după patru ani de procese.

Actorul Toma Cuzin a câștigat o sumă imensă în urma procesului cu CREDIDAM. Astfeș, după patru ani de litigii, Firicel trebuie să primească jumătate de milion de euro.

Firicel din Las Fierbinți a devenit milionar

Toma Cuzin, actorul care-l interpretează pe Firicel în „Las Fierbinți”, a purtat un război intens cu CREDIDAM. Mai mult, instituția amintită a încercat să-l execute silit pe actor. Însă, Firicel a continuat să lupte în instanță obținând în cele din urmă câștig de cauză. Pe lângă acesta, și suma de jumătate de milion de euro. Banii provin din sumele pe care CREDIDAM trebuia să le achite în momentul în care sentința rămâne definitivă.

„Admite cererea. Obligă pârâta (CREDIDAM – n.r.) să plătească reclamantului (Cuzin Toma – n.r.) suma de 2.025.000 lei reprezentând remuneraţie, la care se va calcula dobândă legală. Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, urmând ca cererea de apel să fie depusă la Tribunalul Bucureşti”, au hotărât magistrații.

Au făcut recurs

Nemulțumiți de hotărârea instanței, reprezentanții de la Centrul Român de Administrarea Dreptului Artiștilor Interpreți au formulat apel în cursul săptămânii trecute. Acum procesul urmează să se judece la Curtea de Apel București. Anterior, judecătorii de la Judecătoria Sectorului 3 au dispus executarea silită a actorului.

„Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac.”

Cuzin Toma a acuzat CREDIDAM că a continuat să strângă bani în numele său. Asta în ciuda faptului că el nu mai era membru de trei ani. Actorul este nemulțumit de faptul că a fost dat afară din CREDIDAM. Cu toate acestea, organizația a continuat să strângă bani de pe urmele lui fără să-i repartizeze.

Toma Cuzin – carte de vizită

Toma Cuzin s-a născut la 1 iunie 1977, în localitatea Sprâncenata, județul Olt. Este un apreciat actor român de film, teatru și televiziune, cunoscut pentru rolul lui Firicel din serialul „Las Fierbinți”. A jucat în filme precum Hârtia va fi albastră, Despre oameni și melci, Comoara, Aferim!, Câinele japonez, Domnișoara Christina și Moromeții 2. În 2016 a fost nominalizat la două premii Gopo. Cel mai bun actor pentru rolul din Comoara și cel mai bun actor în rol secundar pentru București NonStop.

Mai amintim că Firicel a fost implicat și într-un scandal legat de droguri. Concret, Toma Cuzin s-a aflat în vizorul DIICOT, după ce a fost prins cu droguri în Vama Veche. Din fericire, Firicel a scăpat basma curată până la urmă după ce DIICOT a renunțat la urmărirea penală.

Acum, după ce Firicel din Las Fierbinți a devenit milionar, rămâne de văzut cum se va schimba viața acestuia.

Comentarii
Adauga un comentariu