Economic Local

Firma de salubritate cumpără cabluri și sârme pentru Depozitul Ecologic Țuțora! Contractul are o valoare de 80.000 de euro

Publicat: 29 apr. 2021
Sediul Salubris din Iași
Firma de salubritate continuă planul de achiziții aferent anului 2021

Noi achiziții sunt anunțate de Salubris SA. Vor fi cumpărate produse metalurgice pentru activitatea desfășurată la sediile autorității contractante. Firmele interesate pot licita pentru două loturi. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare

Salubris SA continuă programul anual de achiziții. Pe data de 17.05.2021, firma de salubritate organizează o licitație pentru furnizarea unor loturi de produse metalurgice. Valoarea estimată a contractului este de 390.020 lei, fără TVA, aproape 80.000 de euro. Procedura a fost împărțită în două loturi: cablu și sârmă, sârmă neagră moale uleiată. „Se vor oferta toate produsele aferente fiecărui lot pentru care se depune oferta. Oferta se poate depune pentru unul sau mai multe loturi. Livrările se vor face eșalonat, în funcție de necesitățile autorității contractante. Ofertanții nu vor impune limita de cantitate/valoare pe comanda emisă. Perioada de garanție a produselor trebuie să fie de minimum 12 luni”, se arată în caietul de sarcini. Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic. În trecut, Salubris SA încheia contracte cu societatea Vfm Intercom SRL, pentru furnizarea loturilor menționate.

Firma de salubritate a stabilit lista de produse

Printre produsele solicitate se numără bară de cupru, bronz hexagon, bronz laminat, oțel beton neted, plasă de gard, profil U laminat, tablă decapată, țeavă pătrată. Produsele vor fi folosite pentru desfășurarea activităților zilnice în cadrul Atelierului Confecții Metalice, a Atelierului Electromecanic și a Serviciului Gestionare Depozite.

„Produsele de la lotul 1 se vor livra în termen de maximum 48 de ore de la data transmiterii comenzii scrise de către achizitor; adresa de livrare: lași, str. Aurel Vlaicu, nr. 76. Produsele de la totul 2 se vor livra în termen de maximum 7 zile lucrătoare de la data transmiterii comenzii scrise de către achizitor;
adresa de livrare: lași, Depozit Ecologic Țuțora. Ofertele care nu vor prezenta termenul de livrare maxim solicitat vor fi declarate neconforme. Achizitorul își rezervă dreptul ca pe desfășurarea contractului, în cazul în care contractantul declarat câștigător, la mai mult de două comenzi emise, prezintă întârzieri în livrarea produselor, să solicite rezilierea contractului și plata de daune interese”, se mai arată în documentația procedurii.

Salubris SA va cumpăra echipamente de protecție în valoare de 100.000 de euro

Nu în ultimul rând, Salubris SA a încheiat o licitație pentru achiziția unui număr de 3 loturi de echipamente de protecție. Valoarea finală a contractului este de 474.296 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. Oferta a fost depusă de societatea Global Sistem SRL, din Iași, care a ofertat pentru cele 3 loturi. Conform caietului de sarcini, loturile conțin îmbrăcăminte de protecție, accesorii pentru îmbrăcăminte de lucru și încălțăminte de protecție.

Necesarul constă în 8.000 de tricouri de vară, 916 salopete, 590 de perechi de pantaloni, 10 costume de vară, 10 costume de iarnă, 600 de geci de iarnă, 2.220 de veste avertizoare, 580 de șepci, 500 de fesuri, mănuși de protecție etc. Societatea este controlată de Daniela și Ciprian Ciobanu. În 2019, cifra de afaceri a firmei a fost de 3,5 milioane de lei, profit de aproape 500.000 de lei, cu un număr de 6 angajați. Global Sistem SRL a mai avut colaborări în trecut cu firma de salubritate.

Adauga un comentariu