Cancan

Firma prin care George Burcea îşi derulează afacerile îşi are sediul în vila Andreei Bălan

Publicat: 16 mart. 2020

George Burcea şi-a înfiinţat o firmă pe 30 ianuarie 2018, specializată în „activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune”. Actorul a dezvăluit, în mai multe ocazii, că este implicat în diverse proiecte în domeniu, pe lângă apariţiile în reclame şi în câteva piese de teatru. Firma lui Burcea are sediul social chiar în vila în care a locuit cu Andreea Bălan.

La Ministerul de Finanţe, singurele date sunt cel înregistrate în anul 2018, primul de activitate al societăţii comerciale. Astfel, firma lui Burcea a înregistrat un profit net de 23.544 de lei (aproximativ 5.000 de euro), la o cifră de afaceri de 73.803 lei. Cum firma a activat 11 luni în 2018, reiese că aceasta a produs, în medie, aproximativ 450 de euro pe lună. La finalul lui 2018, datoriile firmei erau infime, de 954 de lei.

În prezent, George Burcea este cercetat pentru că a consumat cocaină și s-a urcat la volan după ce s-a drogat George Burcea, conform comunicatului Poliției, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care a trebuit să ajungă la spital, pentru teste suplimentare, nu în casa în care era așteptat de fetițele lui și ale Andreei Bălan. În acest context, se vorbeşte tot mai insistent despre un divorţ. Deocamdată, nu este nimic stabilit, deși cei doi au discutat de această posibilitate și, de ceva timp, Andreea Bălan nu mai vorbește cu George nici măcar pe conturile de socializare

Deși nu mai locuiesc împreună, George Burcea s-a întors în casa unde locuia cu Andreea Bălan până de curând. Motivul a fost să petreacă timp cu cele două fetițe: Clarita și Ella. Actorul a vrut să imortalizeze momentele și le-a postat pe contul lui de Instagram, la story. A postat un filmuleț pe care Clarita l-ar fi filmat din greșeală, cu descrierea: „Clarita a început filmările la vlogul ei”. Pe fundal se poate auzi cum George vorbește cu cele două fetițe, iar atmosfera pare una foarte veselă și linistită.

Adauga un comentariu