Prima pagină » Actualitate » Fiul Ancăi Molnar, fotografie sfâșietoare lângă sicriul mamei sale. „Ultimul selfie împreună”

Fiul Ancăi Molnar, fotografie sfâșietoare lângă sicriul mamei sale. „Ultimul selfie împreună”

13 iun. 2024, 14:33,
BZI.ro, în Actualitate

Fiul Ancăi Molnar o jelește pe mama sa, care a plecat din această lume prea devreme din cauza unei boli crunte. Anca Molnar a lăsat o lume întreagă în doliu. Anca Molnar, o make-up artistă renumită în Timișoara, a decedat din cauza unei boli grave.

Familia și prietenii Ancăi Molnar, tânăra make-up artist care a murit la doar 35 de ani, se pregătesc acum să își ia rămas bun de la ea. La puțin timp după ce cancerul a răpit-o, Anca a fost vegheată de cei care au cunoscut-o și apreciat-o pe cea care le-a fost mereu aproape.

Fiul Ancăi Molnar, fotografie sfâșietoare lângă sicriul mamei sale

Aproape acum un an, tânăra mamă și soție a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier. Au urmat multe tratamente și intervenții, însă, din păcate, boala a răpus-o pe Anca Molnar.

Familia, prietenii și apropiații s-au adunat la căpătâiul Ancăi pentru a-și lua rămas bun. Cel mai mult suferă fiul și soțul make-up artistei. Aceștia stau lângă sicriul celei care le-a fost mamă și soție, plângându-și pierderea. Soțul Ancăi îmbrățișează sicriul, copleșit de durere.

Anca Molnar s-a stins din viață la 35 de ani

Anca Molnar a fost răpusă de o tumoră pe creier. La doar 35 de ani, renumita make-up artistă a plecat la ceruri, lăsând în urmă lacrimi de durere. Înainte de a părăsi această lume, Anca a lăsat un mesaj emoționant.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o alta lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin.

Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!”, este mesajul lăsat de Anca Molnar, publicat de prietenii săi.

Claudiu Molnar a anunțat că Anca Molnar va fi condusă pe ultimul drum astăzi, 13 iunie, la ora 15:30, la cimitirul din Ronaț, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea, lângă podul spre ieșirea spre Săcălaz.

Fiul Ancăi Molnar a fost surprins într-o imagine dureroasă la căpătâiul mamei sale, înainte ca aceasta să fie condusă pe ultimul drum.

Comentarii
  • Doar o înțepătură ! Și aceasta era vaccinată !! Certificatul verde a băgato în mormînt

  • Dumnezeu sa o ierte și s–o odihneasca! (Asta este o tragedie, restul este nimic pe lângă moarte). Pentru @anonim tatăl meu a murit de cancer la cap în mai puțin de 6 luni de când a descoperit, fără sa fi fost vaccinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *