Cancan ultimă oră

Fiul Andreei Mantea își serbează ziua de naștere astăzi. Ce urare specială i-a făcut vedeta

Publicat: 27 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiul Andreei Mantea își serbează ziua de naștere astăzi. Ce urare specială i-a făcut vedeta
Fiul Andreei Mantea își serbează ziua de naștere astăzi

Este motiv de sărbătoare în familia Andreei Mantea! Este ziua de naștere a lui David, fiul vedetei, iar frumoasa brunetă nu a putut să lase un astfel de eveniment să treacă pe nevăzute în viața lor. Iată ce urare specială și emoționantă i-a făcut micuțui David!

Andreea Mantea este cu adevărat o femeie împlinită din toate punctele de vedere, așa cum chiar ea a declarat în cadrul a mai multor emisiuni. Vedeta nu doar că se bucură de succes profesional, ci are și un fiu pentru care ar face orice și care-i aduce mereu zâmbetul pe buze, David.

Fiul Andreei Mantea, sărbătoritul zilei de astăzi

Andreea Mantea este toată un zâmbet și radiază de fericire. David, fiul ei a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 7 ani, ani la care se îndreaptă cu pași repezi spre băncile școlii, iar vedetei nu-i vine să creadă. Prezentatoarea nu a uitat să îi transmită un mesaj emoționant cu prilejul acestui moment.

„Cine s-a facut baiat mare?
Puiul meu! 7 anișori! 7 ani în care am simțit o cascadă de sentimente de care doar citisem sau auzisem. Ei bine le-am trăit pe toate și pot să mă declar cu adevarată fericită pentru ca am cunoscut împlinirea! Tot ce îmi doresc pentru el, este să fie sănatos și să nu sufere prea mult, iar cândva în viata lui să se simtă fericirea și împlinirea exact așa cum le simt eu de cand a aparut el în viața mea!”, este urarea emoționantă făcută de Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

Andreea Mantea și-a crescut de una singură fiul

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Mantea și Cristi Mitrea au format un cuplu, iar din rodul iubirii lor a rezultat David. Ei bine, din nefericire, lucrurile nu au mai mers deloc bine între ei, astfel că s-au despărțit înainte ca micuțul să se nască.

Încă de când l-a născut, Andreea Mantea a decis să își crească de una singură fiul, fără ajutorul lui Cristi Mitrea, ci doar a celor dragi ei. Ce-i drept, nu i-a fost deloc ușor, iar asta știm chiar de la ea, din diferite emisiuni TV, însă acum privește cu mândrie către fiul ei, iar orice durere și problemă dispare.

Adauga un comentariu