Cancan

Fiul lui Adi Minune, mărturisire uluitoare despre Vulpița de la Acces Direct

Publicat: 08 apr. 2020

Fiul lui Adi Minune a făcut o mărturisire uluitoare despre Vulpița de la “Acces Direct”! Mai mult, Adrian Simionescu Jr. a filmat-o pe “vedeta” de la Antena 1 și a urcat imaginile pe o rețea de socializare, unde a stârnit o mulțime de reacții în rândul internauților.

Fiul lui Adi Minune, mărturisire uluitoare despre Vulpița de la “Acces Direct”

De mai bine de o lună, epidemia de coronavirus face ravagii în România, iar unii dintre locuitori s-au izolat în case dinainte să fie decretată starea de urgență. Adrian Simionescu, soția și cei doi copii minori – Adriana și Adrian Junior – stau în vila lor și ies doar atunci când este nevoie. Nemulțumit că aproape pe toate posturile TV se vorbește despre virusul mortal din China, fiul lui Adi Minune a dezvăluit că preferă să se uite la “Acces Direct”, unde Vulpița trăiește “un alt capitol” din povestea de dragoste cu soțul ei, Viorel Stegaru. Mai mult, adolescentul a filmat câteva momente din ediția de ieri a emisiunii de la Antena 1 și a publicat înregistrarea pe Instagram Stories.

După cum puteți vedea în colajul de mai jos, dar și în imaginile din galeria foto a articolului, băiatul manelistului a scris următorul mesaj: “Prefer aici, decât știri…”, înainte să urce filmarea pe celebra rețea de socializare.

Unii dintre fanii lui Adrian Simionescu Junior i-au apreciat preferința, însă au fost și alții care l-au criticat pentru alegerea sa.

Adrian Simionescu Jr. studiază chitara clasică

Adrian Simionescu Jr. moștenește pasiunea pentru muzică a tatălui său; talentatul adolescent a studiat chitara clasică și, pe când avea 12 ani, el a obținut Premiul I la Concursul internațional “Tinere talente”. La celebrul concurs, fiul lui Adi Minune a participat din partea Colegiului Național de Arte “Dinu Lipatti” din București, iar cel care s-a ocupat de pregătirea sa este profesorul Cosmin Cernat.

De-a lungul timpului, îndrăgitul manelist și-a luat fiul la diferite evenimente, unde au cântat împreună. Adrian Minune și-a dorit astfel ca mezinul familiei să capete experiență pentru o viitoare meserie de artist profesionist.
Adauga un comentariu