Cancan

Fiul lui Dani Oțil a făcut cunoștință cu prima zăpadă. Cum i-a surprins Gabriela Prisăcariu

Publicat: 07 dec. 2021
fiul lui Dani Oțil
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt părinții unui băiețel minunat

Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al modelului Gabriela Prisăcariu a făcut cunoștință cu prima ninsoare, imaginea emoționantă fiind surprinsă de mama micuțului. Dani și Gabriela trăiesc în prezent cea mai frumoasă perioadă din viața lor după ce în vară au făcut nunta iar la începutul toamnei au devenit părinți.

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, este cea care l-a făcut tată pentru prima dată pe matinalul de la Antena 1. Tânăra mămică este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales acum după ce a devenit mămică. Recent, Dani și Gabriela au publicat prima poză cu chipul fiului lor, în fotografiile mai vechi micuțul având fața acoperită.

Fiul lui Dani Oțil a văzut prima zăpadă

Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu, se bucură de momentele lor de familie. La prima ninsoare din București de iarna aceasta, Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, a surprins imagini înduioșătoare. Gabriela l-a filmat pe soțul său, Dani Oțil, în timp ce se uita la prima ninsoare din decembrie 2021 alături de fiul său. În imagini, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani apare ținându-l în brațe pe Luca Tiago, care se uita cu atenție la fulgii de nea.

„Uite, Luca! Prima ta zăpadă”, a exclamat Gabriela, în timp ce Dani își ține fiul în brațe.

După cum se poate vedea, soția lui Dani Oțil este activă pe rețelele sociale și publică des imagini cu ea și familia ei. Astfel, Gabriela Prisăcariu îți ține la curent fanii în privința activităților din viața ei, iar postările cu Luca Tiago sunt foarte apreciate. Oricum, de când au devenit părinți, copilul este prezent în mai toate postările lor de pe Instagram.

Dani Oțil, prieten cu Răzvan Simion din copilărie

Pe lângă faptul că sunt co-prezentatorii matinalului de la Antena 1, Dani Oțil și Răzvan Simion sunt foarte buni prieteni. Mai mult, cei doi se cunosc încă din copilărie și au amintiri frumoase împreună. Dani și Răzvan au fost colegi de grădiniță, iar pe internet circulă o imagine cu aceștia de acum 35 de ani.

În plus, atunci când s-a născut fiica lui Răzvan Simion, Dani l-a primit să stea la el. Pe acea vreme, Răzvan nu își permitea să plătească o chirie separată. Copiii lui Răzvan Simion au crescut alături de Dani Oțil, fapt pentru care el le este ca un unchi. Mai mult, Dani Oțil și Tudor, fiul lui Răzvan, au o pasiune comună. Tudor Simion a moștenit de la „unchiul” său pasiunea pentru motoare. Iar anul acesta de ziua lui a primit cadou o motocicletă. Dincolo de toate acestea, și fiul lui Dani Oțil se va înțelege de minune cu copiii lui Răzvan.

Adauga un comentariu