National

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost prins conducând sub influența substanțelor psihoactive

Publicat: 05 sept. 2020
Fiul lui Ilie Dumitrescu

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost prins drogat la volan. Tânărul de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

În noaptea de 4/5 septembrie a.c., începând cu ora 23.00, polițiștii Brigăzii Rutiere au acționat pe principale artere din municipiul București pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența substanțelor psihoactive sau a băuturilor alcoolice.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 121 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 81.900 lei și au fost reținute 29 permise de conducere după cum urmează:
-18 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice;
-5 pentru infracțiunile constatate;
-6 pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au întocmit 5 dosare penale:
• 2 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice
• 2 conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive
• 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat

Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan
Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de 2 substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice.

În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 din Codul Penal.

În luna iunie, Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și se află internat la spitalul bucureștean ”Matei Balș” de câteva zile.

Se pare că fiul lui Ilie Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, s-a infectat tot la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu, potrivit Digi Sport.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost, cu toți, depistați pozitiv și acum se află sub tratament. Toto ar fi luat virusul de la Marcel Pavel.

Înainte să înceapă filmările pentru emisiune, Toto Dumitrescu era entuziasmat. ”Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mă antrenează şi mă încearcă exact cum mi-am dorit. Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert”, declara fiul lui Ilie Dumitrescu.

Comentarii
  • copiiide bani gata asa procedeaza.parintii sunt vinovati.vezi si cazul iorgulescu.deci asa educatie,asa bcomportament.sa lefie de bine acestora. gh.balaban din barlad 0747550148

Adauga un comentariu