Cancan

Fiul lui Jude Law şi Rita Ora, într-o versiune modernă „Oliver Twist”

Publicat: 17 oct. 2019

Fiul lui Jude Law, actorii Michael Caine şi Lena Headey şi cântăreaţa Rita Ora fac parte din distribuţia unei versiuni moderne „Oliver Twist”. O adaptare a romanului scris de Charles Dickens produsă pentru Sky.

„Twist” va fi lansat de Sky în cinematografe şi pe platforma reţelei în aceeaşi zi, potrivit Variety.
Rolul principal, Oliver, va fi jucat de fiul actorului Jude Law, Raff Law. În această adaptare, Oliver este un artist descurcăreţ, care trăieşte pe străzile din Londra zilelor noastre.

După o întâlnire accidentală cu o bandă de vagabonzi, condusă de Dodge, interpretată de Ora, el ajunge să fie implicat într-un jaf. Lovitura este dată pentru Fagin, jucat de Caine, şi partenera lui de afaceri, Sikes, jucată de Headey.

„Fagin este un personaj atât de josnic, va fi foarte amuzant să îl joc”, a spus Caine, actor premiat de două ori cu Oscar.

Raff Law se va afla acum la primul rol principal într-un lungmetraj. El a mai făcut parte din distribuţia „Repo Men” (2010), unde Jude Law şi Forest Whitaker au fost protagonişti.
Din distribuţia „Twist” mai fac parte Franz Drameh, Sophie Simnett şi David Walliams.
Producţia va începe toamna aceasta la Londra.

„Twist” este regizat de Martin Owen („Killers Anonymous”, „The Intergalactic Adventures of Max Cloud”) şi produs de Unstoppable Film and TV, Posterity Pictures şi Puregrass Films.
Scenariul este scris de John Wrathall („The Liability”), secondat de Sally Collett şi Martin Owen.loading...

Adauga un comentariu