Actualitate

Fiul lui Luis Gabriel trebuie să fie operat. Cu ce afecțiune s-a născut acesta

Publicat: 06 iul. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Fiul lui Luis Gabriel trebuie să fie operat. Cu ce afecțiune s-a născut acesta
Luis Gabriel și Haziran, soția sa, se simt împliniți de când a venit pe lume Joseph, fiul lor

Joseph, fiul lui Luis Gabriel, trebuie să fie operat, și aceasta cât mai repede, deoarece suferă de o afecțiune la nivelul ochilor. Micuțul s-a născut cu această problemă, iar părinții au trebuit să meargă la mai mulți medici până să afle ce are. Potrivit soției lui Luis Gabriel, în primele luni de viață, copilului i s-au pus mai multe diagnostice greșite.

Luis Gabriel poate spune că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat mereu, dar și o carieră de succes. Ei bine, viața celebrului cântăreț de manele s-a schimbat radical de când a apărut fiul lui, Joseph Tudor. Artistul și frumoasa lui parteneră, Haziran, postează destul de des fotografii emoționante cu micuțul lor pe rețelele personale de socializare. Și totuși, bucuria celor doi părinți este umbrită de o problemă medicală a copilașului.

Fiul lui Luis Gabriel trebuie să fie operat

Luis Gabriel și Haziran, soția sa, trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, dar și prin cea mai grea, deoarece au aflat că fiul lor s-a născut cu o boală la nivelul ochilor. Cei doi au fost nevoiți să meargă de la un medic la altul, până au aflat adevărul. După ce au schimbat mai multe spitale și clinici, în cele din urmă au aflat boala cu care fiul lor s-a născut.

La scurt timp după ce micuțul Joseph a venit pe lume, cei doi părinți l-au dus de la un medic la altul, pentru a afla ce problemă are la ochi. În cele din urmă, după multe încercări eșuate, aceștia au aflat că fiul lor s-a născut cu Ptoza Palpebrala.

Haziran a transmis un mesaj dur în mediul online, după ce ea și partenerul ei au fost acuzați că nu au grijă de fiul lor, acesta fiind motivul pentru care are această problemă. Extrem de supărată din cauza acuzelor care le-au fost aduse, aceasta a precizat controalele frecvente la care fiul său a fost dus.

„Am stat internați pentru investigații și analize. Ne gândeam că va avea probleme cu vederea, a luat foarte multe tratamente diferite, fiindcă primea tot felul de diagnostice greșite, iar, până la urmă, până la vârsta de 5 luni, am aflat de această Ptoza Palpebrala, pentru că nu, nu are strabism, nici conjunctivită, nici miopie sau ce ați mai presupus voi.

Am fost foarte implicați încă de la primele lui zile de viață și consider că nu merităm să fim puși la zid pe tema asta, fiindcă doar noi știm cât am umblat și cât de ne-am consumat din acest motiv”, a transmis Haziran pe rețelele de socializare.

Unii internauți au râs de înfățișarea micuțului Joseph

Neștiind că, de fapt, copilul suferă de o boală, mai multe persoane au râs de înfățișarea acestuia, lucru ce i-a deranjat foarte multe pe Haziran și pe Luis Gabriel. Prin urmare, în încheierea mesajului, partenera artistului le-a transmis un mesaj persoanelor care au râs de copilul lor, precizând, de asemenea, că este ultima oară când va mai face publice detalii din viața persoană a familiei sale.

„Nu are rost să mai caracterizez oamenii care au lăsat comentarii răutăcioase și s-au amuzat pe seama lui, pentru că noi suntem niște oameni cu credință și frică de Dumnezeu și știm că doar El are grijă de toți și de toate. Sper că acum puteți dormi liniștiți, că știți ce are băiețelul nostru la ochișor. Este ultima oară când mai expun detalii personale din viața noastră”, a mai precizat Haziran.

Comentarii
Adauga un comentariu