Actualitate

Florica Boboi, adevărul despre experiența „Chefi la cuțite”. Ce a spus despre scandalurile din echipa roz

Publicat: 05 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florica Boboi adevărul despre experiența Chefi la cuțite. Ce a spus despre scandalurile din echipa roz
Florica Boboi trăiește cu soțul ei în Franța, însă mărturisește că a lucrat prin toată Europa

Recent, Florica Boboi a spus adevărul despre experiența „Chefi la cuțite”, emisiune pe care a câștigat-o în mod surprinzător. Aceasta a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, fiind trimisă, cu ajutorul amuletei, de către chef Scărlătescu. Totodată, Florica Boboi a vorbit și despre scandalurile iscate în echipa roz, a lui Florin Dumitrescu.

Florica Boboi a luat pe toată lumea prin surprindere când a câștigat sezonul 10 al emisiunii „Chefi la cuțite”. A trecut probele din bootcamp, dar nu a primit o tunică. Ulterior, Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta și a trimis-o în echipa lui Sorin Bontea, fără să se gândească vreo secundă că ea ar putea pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro. Recent, ea a făcut primele declarații la TV, dezvăluind în ce mod i s-a schimbat viața după competiție.

Florica Boboi, adevărul despre experiența „Chefi la cuțite”

Câștigătoarea sezonului 10 a emisiunii culinare le este extrem de recunoscătoare colegilor din echipa lui Sorin Bontea. Au primit-o cu brațele deschise, deși nu le-a fost alături de la începutul competiției, apoi au ajutat-o să câștige marele premiu.

„M-am simțit ca atunci seara (n.r. – când a văzut finala la TV), foarte emoționată și plină de lacrimi. Am fost aici cu Raluca și cu Adrian și cu ceilalți din echipa roz. Cu Manciu, cu Titus, cu Carmen, cu Ștefania, ne-am uitat împreună la finală. Ce să vă spun, vă dați seama că emoțiile au fost foarte mari. Știți bine că nu se aștepta nimeni. Niciodată nu m-am așteptat în viața mea să câștig eu!

La început am trecut toate probele din bootcamp și nu a mai ajuns tunica să mi-o dea și mie. După care m-au chemat înapoi cu amuleta lui chef Scărlătescu. M-a dat la Bontea crezând că îl încurcă. Cred că e șasea oară când câștigă. La mine în echipă au decurs lucrurile formidabil. Am avut băieții mei, Gigi, Paco, Carmen, n-am cuvinte să le mulțumesc, o să le mulțumesc toată viața!

Ei m-au făcut câștigătoare, fără ei nu era posibil câștigul ăsta. Sunt foarte fericită și foarte mulțumită. Desertul, fără cuvinte. Carmen și-a făcut treaba singură. Am gustat din toate de o mie de ori. Am lucrat ca într-o echipă normală, liniștiți. Am studiat foarte bine meniul, nu s-a simțit finala. Niciodată nu m-am gândit că eu aș putea să câștig finala. Adevăratul câștigător este el (n.r. – Adrian Stroe). Bani are oricine, omenie să ai.

Acum, mă întorc la Paris, la copii și la soț. Mi-aș dori să mă întorc în România. Organizez evenimente la Paris, soțul are meseria lui, pe șantier. Cred că dedic premiul copiilor, lor le cumpăr ceva, apoi vreau să îmi deschid o sală de evenimente, ori la Paris, ori la Oaș. Aș vrea să mă întorc în România. Eu nu mă simt nicio vedetă, nu mă simt celebră. Nu am dat autografe, astăzi m-au alergat oamenii să facă poze cu mine. Eu îl iubesc foarte mult pe Scărlătescu. Ca om e minunat, l-am invitat de Revelion la Oaș”, a dezvăluit Florica Boboi.

Ce spune despre scandalurile din echipa roz

În echipa lui Sorin Bontea s-a lucrat în liniște în finală, dar în echipa lui Florin Dumitrescu a ieșit un scandal uriaș. Raluca și Manciu au acuzat-o pe Oxi că a încercat să o saboteze pe finalista din echipa roz, în timp ce Roxana Crudu a răspuns acuzațiilor și susține că nu s-au difuzat multe momente la TV, care ar fi putut să lămurească mai bine situația. Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii, Florica Boboi a recunoscut totuși că rivala din echipa roz ar fi făcut niște gesturi răutăcioase în finală, care au încurcat-o pe Raluca Todea.

„În echipa cealaltă… nu vreau să comentez ce a fost. Dumnezeu le-a văzut pe toate. Oxi, la început a fost foarte răutăcioasă, se credea poate de finală și de asta fost mai răutăcioasă. Poate n-a lucrat cum trebuie pentru Raluca. N-am fost foarte atentă pentru că eram foarte concentrată la mine. Dar auzeam în stânga, în dreapta”, a mărturisit Florica Boboi.

Adauga un comentariu