Cancan ultimă oră

Floricica Dansatoarea, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf: „Trebuia să trăiești cu mine. Ia-mă de nevastă”

Publicat: 18 oct. 2021
Laurențiu Reghecampf și Floricica Dansatoarea

Scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este, fără dar și poate, unul cât se poate de răsunător. Ei bine, vestea divorțului a ajuns și la vestita Floricica Dansatoarea, pe numele ei real Floarea Dragomir. Aceasta a povestit că dorește să fie cerută în căsătorie de către antrenor.

Imediat după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf a confirmat faptul că a depus actele de divorț, Floricica Dansatoarea nu a putut rămâne indiferentă și i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Floricica Dansatoarea, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, după ce a aflat de divorț

Mesajul Floricicăi Dansatoarea pentru Laurențiu Reghecampf a ajuns viral în doar câteva ore. Floarea Dragomir a mărturisit că a aflat de divorț de la televizor, așa că a dorit să îi spună câteva lucruri antrenorului.

Mai în glumă, mai în serios, Floarea Dragomir l-a cerut în căsătorie pe Laurențiu Reghecampf. Vestita dansatoare a povestit că este de părere că ea este cea mai potrivită femeie pentru el, în condițiile în care antrenorul se va separa de Anamaria Reghecampf.

Floricica Dansatoarea a mai spus că doar ea ar putea să îi ia locul sexy impresarei, subliniind faptul că vrea să facă dreptate în viața amoroasă a antrenorului și că este profund dezamăgită de alegerile pe care acesta le-a făcut.

”Domnu Reghe, nu mă luai pe mine, să trăiești cu mine, domnu Reghe?! Trebuia să trăiești cu mine. Ia-mă de nevastă”, a spus Floarea Dragomir pe TikTok.

Floarea Dragomir, dispusă să devină mama surogat pentru Oana Zăvoranu

Ei bine, nu mai este un secret că Floarea Dragomir este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea showbiz-ului românesc. Acum mai mult timp, Floricica Dansatoarea a auzit oferta Oanei Zăvoranu la Xtra Night Show și a susținut că este dispusă să devină mama surogat pentru brunetă.

”Doamna Oana, eu nu sunt chiar slăbuţă-slăbuţă dacă credeţi în Dumnezeu, nu trebuie să faceţi ochi verzi! Ştii ce contează? Să fie copilu’ sănătos, cum sunt curată la trupul meu, asta contează enorm şi foarte mult. Sunt domnişoară şi n-am avut bărbat la corpul meu. Sunt urâtă, sunt nebună, dar am talent cu suflet curat”, spunea pe atunci Floricica Dansatoarea.

Tot pe atunci, Oana Zăvoranu menționa că ar dori să ofere un contract mamei purtătoare și că este dispusă să ofere suma de 100.000 de euro pentru copil.

După ce a auzit propunerea Floricicăi Dansatoarea, ”Querida” s-a declarat de-a dreptul surprinsă, însă a refuzat-o pe Floarea Dragomir.

 

Adauga un comentariu