Sport

Florin Andone, interviu inedit în AS: „În fotbal sunt mulți oameni falși!” Tatuajul special pe care și l-a făcut

Publicat: 22 oct. 2019

Florin Andone a reușit o dublă de vis în partida pe care Galatasaray a câștigat-o în fața celor de la Sivasspor, scor 3-2. Pentru atacantul român urmează meciul de gală din UEFA Champions League, cu Real Madrid. Înaintea partidei cu Real Madrid, Florin Andone a acordat un interviu celor de la AS. „În fotbal sunt mulți oameni falși. Când dau peste oameni ca mine, care spun direct anumite lucruri, imediat te cataloghează drept o persoană conflictuală. Câte persoane au curajul să spună ce gândesc? Eu sunt sincer.
Anumite persoane nu știu cum sunt în afara terenului. Am fost contestat, dar oamenii știu cum mă antrenez, cât mă odihnesc, cât îmi pasă? Te văd într-o zi în care rezultatele nu sunt bune și te desființează. Suntem oameni în primul rând”, a spus Florin Andone.

Și-a tatuat numele orașului Cordoba

Atacantul român a vorbit și despre perioada petrecută în Spania, mai ales la început. Printre formațiile la care a evoluat a fost și Cordoba, echipă ce i-a intrat la suflet și pentru care a făcut un gest suprem. „Nu a fost simplu. Am ajuns la 12 ani în Spania. Tatăl meu a murit când eu aveam 10 ani, iar mama s-a recăsătorit. Când eram junior am semnat cu Villarreal, am fost împrumutat la Atletico Baleares și de acolo am plecat la Cordoba, iar acolo am avut oportunitatea de a ajunge în Primera (n.r.- prima ligă din Spania). M-au iubit, iar eu îi iubesc mult. Acolo a început povestea mea. Mi-am tatuat numele orașului Cordoba”, a mai spus Andone. Galatasaray – Real Madrid se joacă pe 22 octombrie, de la ora 22:00, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1.loading...

Adauga un comentariu