Cancan

Florin Busuioc a fost infectat cu COVID-19

Publicat: 07 mart. 2021
Florin Busuic la sacou si camasa gesticuleaza
Celebrul prezentator al rubricii meteo, Florin Busuioc, a avut coronavirus

Florin Busuioc a fost infectat cu COVID-19, iar infectia ar fi luat-o chiar de la colegul sau Catalin Maruta. Celebrul prezentator al rubricii meteo a facut dezvaluirea chiar in emisiunea sotului Andrei.

Din fericire, Florin Busuioc a scăpat de acest „hop”.

Florin Busuioc a fost infectat cu COVID-19

Lui Florin Busuioc nu i-a fost ușor având în vedere că renumitul prezentator are afecțiuni preexistente, în urmă cu un an fiind aproape de a deceda, spitalizat în stare gravă la spital, din cauza bolii sale.

Mai în glumă, mai în serios, Busu l-a mustruluit pe Cătălin Măruță pentru faptul că a fost atât de „darnic” încât să împartă COVID-19 cu el. Infectarea, spune acesta, s-ar fi produs în cadrul emisiunii realizate de colegul de trust, din 29 ianuarie.

Exact a doua zi, pe 30, Cătălin anunța că a fost depistat pozitiv și intra în carantină. Florin Busuioc dispărea de pe micul ecran, fără ca oficialii trustului să fi dat vreo explicație.

„Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme. Ce să fac, am stat”, a mărturisit FLorin Busuioc în emisiunea „La Măruță”.

Florin Busuioc, la un pas de moarte din nou

Florin Busuioc s-a aflat la un pas de moarte din nou, după tragicul eveniment din anul 2018. În primăvara anului trecut, actorul a fost la un pas de o nouă tragedie. La filmarea pentru partea a doua a filmului ‘Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună!’ Busu și-a panicat toți colegii.

Martori la scena care îi putea aduce sfârșitul au fost Văru Săndel, Cosmin Seleși și Alin Panc.

Scena s-a filmat la o stână din Munții Apuseni, lângă Cluj. Florin Busuioc s-a urcat pe un ATV și, pentru că nu știa să-l conducă, a fost aruncat într-un prun. Toți cei prezenți la această scenă au tras o sperietură soră cu moartea știind de experiența tristă prin care a trecut Busu în urmă cu trei ani.

”Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă. Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun. Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii.

Adauga un comentariu