Cancan ultimă oră

Florin Călinescu a reacționat public, după ce, în urmă cu ceva timp, s-a zvonit că a murit

Publicat: 04 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Călinescu a reacționat public după ce în urmă cu ceva timp s-a zvonit că a murit
Florin Călinescu a reacționat dur, după ce s-a zvonit că a murit

Florin Călinescu a reacționat dur, după ce s-a zvonit că a murit. Acesta le-a transmis un mesaj acid tuturor celor care au răspândit aceste speculații. Totodată, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, omul de televiziune a explicat de ce nu a mai apărut atât de des în spațiul public, în ultima perioadă.

Florin Călinescu este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România. De curând, niște zvonuri i-au făcut pe fanii lui să-și ridice semne de întrebare. Pe Internet, au apărut mai multe speculații potrivit cărora vedeta ar fi murit. Vizibil deranjat de aceste vorbe, actorul a reacționat dur pe rețelele de socializare, în cadrul unui LIVE.

Cum a reacționat Florin Călinescu după ce s-a zvonit că a murit

Florin Călinescu le-a transmis un mesaj dur celor care au susținut că el ar fi murit. Pentru a demonstra că a fost vorba doar despre niște speculații, omul de televiziune a făcut un LIVE pe Facebook. În cadrul acestuia, el le-a povestit internauților că se află „într-un loc minunat”, între România și Serbia.

Omul de televiziune s-a filmat pe Dunăre, descriind acest loc drept unul foarte drag lui. Florin Călinescu s-a arătat supărat pe cei care au pornit zvonurile despre un așa-zis deces, numindu-i „cretini”.

„Sunt între România și Serbia, un loc minunat drag mie și vreau să le spun tuturor cretinilor care vehiculează pe Internet faptul că sunt mort. Uitați-vă! Sunt mort?”, a spus Florin Călinescu, într-un live pe Facebook.

Florin Călinescu: „Sunt într-un moment al vieții mele în care nu vreau să vorbesc foarte mult”

De asemenea, pentru a nu mai lăsa loc de intepretări, Florin Călinescu a explicat de ce nu a mai fost atât de activ în mediul online, în ultima perioadă. Omul de televiziune a mărturisit că se află într-un moment al vieții în care nu vrea să vorbească foarte mult, având în vedere situația dramatică din Ucraina. Consideră că, dacă ar fi „foarte vorbăreț” acum, când în țara vecină mor sute de oameni, ar părea „cretin”.

„Sunt într-un moment al vieții mele în care nu vreau să vorbesc foarte mult, având în vedere lucrurile groaznice pe care le constatăm cu toții în vecinătatea din nordul țării noastre. Atunci când mor copii, mor bolnavi, când unii bombardează spitale nu sunt foarte vorbăreț pentru că aș părea cretin”, a explicat actorul.

 

Adauga un comentariu