Actualitate

Florin Cîțu, despre manifestaţia din Bucureşti: ,,A fost un protest cinic”

Publicat: 03 oct. 2021
Florin Cîțu cu plete
Florin Cîțu ia în calcul toate scenariile dacă nu se ajunge la un acord cu PSD

Premierul Florin Cîțu a declarat duminică dimineață, că manifestaţia de sâmbătă seară din București a fost „un protest cinic”.

Florin Cîțu a reacționat după protestele anti-restricţii din Capitală.

Premierul i-a criticat pe românii care au ieşit în stradă și a catalogat protestul ca fiind unul „cinic”.

„Ceilalți români cheltuie mai mulți bani pentru că unii sunt iresponsabili și ajung în spital”

„Obiectivul respectiv (de 10 milioane de persoane vaccinate până în septembrie – n.r.) era legat de numărul de doze pe care puteam să îl avem pentru a vaccina persoanele. Implicit spuneam că vom avea în România dozele respectivele. Ne uităm acum și m-am uitat și la protestul de ieri (sâmbătă – n.r.), protest cinic, în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate și vedem că avem multe explicații. Unul dintre ele este că avem un partid în România și avem o mișcare susținută și de partide care ar fi fost oarecum pro-europene care au un mesaj antivaccinare”, spune Florin Cîțu, întrebat de ce obiectivul pe care l-a anunțat în primăvară nu a fost atins”, a declarat Florin Cîțu.

El spune că mesajul anti-vacciniștilor este preluat de anumite televiziuni „și dus mai departe”.

„E un mesaj cu care trebuie să ne luptăm. Campania noastră a fost preluată la televiziuni, dar nu cred că a fost prezentată la fel de mult”, spune Cîțu.

Premierul mai spune că este folosită și în țări europene metoda potrivit căreia restricțiile vizează mai mult persoanele nevaccinate.

„Iresponsabilitatea unor oameni pică pe umerii celorlalți români”

 Ceilalți români cheltuie mai mulți bani pentru că unii sunt iresponsabili și ajung în spital. Vom aloca resursele necesare pentru ca toți cei care, din păcate, vor avea nevoie îngrijiri medicale să beneficieze de condiții cât mai bune. Sunt din ce în ce mai mui oameni care sunt vaccinați, care respectă regulile se uită la ceilalți și spun de ce să plătească ei”, adaugă Cîțu.

El le cere liderilor politici să se dezică de campaniile anti-vaccinare.

Florin Cîțu a primit a treia doză de vaccin (booster) împotriva Covid-19, duminică, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

 

Comentarii
  • Mai PUSCARIASULE dar chiarnu-ti este rusine sa iesi in public cu astfel deafirmatii??Oare esti chiar atat de inconstient ca sa nu spun PROST ca vei raspunde PENAL pentru cele cateva zile deGLORIE??Nu,nu sepoate continua si vrog numai bine stimti Cenzori ca si pe timpul lui Ceausescu se putea conversa cu Europa Libera iar ce faceti dvs.sub o anumitaSTIGMAGNA, e cu mult mai mult decat CENZURA ADEVARATA.Ma voi lupta pentru ADEVAR,atat cat voi utea evident si vadorescnu binemai

  • Balaban Gh. BarladP.S. Voi inregistratotul si ,ce pot face,decat sa maadresezforurilor internationale..Deci,atentie,cum imi raspundeti,fiindca incepind de azi,voi inregistra totul pentru avea DOVEZI.Nu admit acest atentat la DEMOCRATIE spune:

    Mai PUSCARIASULE dar chiarnu-ti este rusine sa iesi in public cu astfel deafirmatii??Oare esti chiar atat de inconstient ca sa nu spun PROST ca vei raspunde PENAL pentru cele cateva zile deGLORIE??Nu,nu sepoate continua si vrog numai bine stimti Cenzori ca si pe timpul lui Ceausescu se putea conversa cu Europa Libera iar ce faceti dvs.sub o anumitaSTIGMAGNA, e cu mult mai mult decat CENZURA ADEVARATA.Ma voi lupta pentru ADEVAR,atat cat voi utea evident si vadorescnu binemai

  • Sa injectezi lumea cu ceva necunoscut și cu atâtea efecte secundare grave și sa scoți de pe piața medicamente ieftine și eficiente nu este cinic, imbecilule?

  • au iesit sosocarii la comentat pa net,balaban asta din Barlad dupa ce ca-i tembelizat de haznaua 3,e si un agramat notoriu un analfabet,mai omule care te crezi patriot invata sa scrii romanesti si ai grije la guvid daca nu te-ai vaccinat c-ai sa telupti pe un pat de spital ptr democratie!

Adauga un comentariu