Actualitate

Lupta dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban a luat sfârșit! Florin Cîțu este noul președinte al PNL 

Publicat: 25 sept. 2021
Florin Citu zambeste larg
Primii pacienţi, aproximativ 100, vor putea fi îngrijiţi la Pipera începând de marţi

Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru șefia PNL, în cadrul Congresului desfășurat la Romexpo. Florin Cîțu l-a învins în această cursă pe Ludovic Orban, cel care a deținut funcția de președinte al PNL timp de 4 ani.

În acest moment, Florin Cîțu este președinte al PNL și premier al României.

Florin Cîțu: 2.878 de voturi

Ludovic Orban: 1.898 de voturi

Comentarii
  • Citu=cioclul si groparul PNL-ului. Un derbedeu cu mintea uscata, un netermibat iar PNL-ul a ajuns partidul retardaților mintali. Atâția oameni prosti adunați la un loc nu am văzut. Iar Rareș Bogdan este mizeria umana care are misiunea de a elimina PNL-ul de pe scena politică românească. Huo!!!

  • Cum se poate ca doi intrusi in PNL,Iohanis si Catu,niste neica nimeni pana atunci, sa acceada la functii de presedinte,respectiv premier,in timp ce oameni vechi in partid,poate mult mai capabili, stau deoparte.Oare care este explicatia?

  • MUE =PNL , ati ajuns de kkat ! 2 tradatori , l-ati facut viitor presedinte pe alt tradator CIOLOS ! Romanii trebuie s a se trezeasca daca vor s a mai dainuie ca neam si tara , altminteri vom fi o colonie exportatoare de brate de munca ieftina si de prostituate !!!

Adauga un comentariu