National

Florin Cîțu: ,,Noi trebuie să producem bunăstare pentru toți românii”- VIDEO

Publicat: 11 iul. 2021
Florin Citu tine un discurs
Florin Cîțu consideră că alegerile nu vor afecta guvernarea României, care merge foarte bine

Florin Cîțu a transmis, de la Târgu-Jiu, că România poate stabili un nou record de creștere economică, unul care să depășească 10%. Cîțu le-a cerut liberalilor să nu îl mai atace pe el și guvernarea sa.

Cîțu, ministru interimar la Finanțe, după ce l-a demis pe Alexandru Nazare, a transmis și că rectificarea bugetară nu se va face ca pe vremea PSD, la partid. Premierul a transmis un mesaj și pentru investitorii străini.

”La alegerile din PNL se uită toată lumea, toată țara. Fac o promisiune românilor. Alegerile nu vor afecta guvernarea României, care merge foarte bine. Avem cea mai mare creștere economică din UE, iar dacă mergem în ritmul acesta, vom avea o creștere economică cu două cifre.

Eu vreau să le arătăm că noi nu suntem PSD, nu ne atacăm propriul guvern, propriul premier. Noi suntem uniți în jurul guvernării, așa cum am fost și anul trecut. Nu putem să ne atacăm public premierul și guvernarea. Noi, liberalii adevărați, nu atacăm propria guvernare.

Noi trebuie să producem bunăstare pentru toți românii.

Am un mesaj pentru investitorii străini: stabilitatea financiară a României nu are de suferit, vom merge mai departe cu planul de deficit bugetar. Nu voi permite ca rectificarea bugetară să se facă la partid, ca pe vremea PSD. În această guvernare liberală nu se va face așa ceva.

România are nevoie de investiții. Eu nu sunt adeptul păstrării programelor PSD: nici PNDL, nici programul tomata. Vom avea un Program Național de Investiții. Le vom face pe toate împreună, dar le vom face cu cap, cum le fac liberalii.”, a spus Florin Cîțu.

Replica lui Ludovic Orban : „Eu nu număr filialele”

Ludovic Orban s-a dus la Gorj, unde Florin Cîțu se bazează pe voturile gorjenilor pentru a tranșa disputa din PNL. De altfel, Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, este susținătorul lui Cîțu. Tot el candidează, fără adversar, pentru un nou mandat.

Orban i-a transmis contracandidatului său că el nu numără filialele, ci membrii din PNL pentru a-și păstra postul de președinte al PNL.

”Sunt unii care tot numără filiale. Eu nu număr filiale, deşi ar fi în avantajul meu să număr filiale. În fiecare filială există membri ai PNL, există parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni, există căuzaşii PNL care se bat pentru partid în fiecare zi, care promovează ideile PNL, apără deciziile PNL în fiecare zi. Din cauza asta eu nu număr filiale. În general eu nu număr. Dacă e să numărăm ceva, ar trebui să numărăm membrii PNL pentru că, până la urmă, contează opţiunea fiecărui membru al PNL. Voi aveţi puterea de a decide viitorul PNL, aici în Gorj şi mai ales când veţi fi chemaţi la nivel naţional.

Voi aveți opțiunea de a schimba PNL. Gândiți cu mintea, cu sufletul, cu inima și luați cea mai bună decizie pentru PNL.

Îmi cer scuze că nu i-am adus pe toți cei care ma susțin la fiecare conferință județeană. Dacă i-aș aduce la fiecare conferință, ar fi foarte mulți cei care ar dori să vorbească. Contați pe mine căci eu am capacitatea de a duce PNL la victorie în 2024.”, a precizat Ludovic Orban la Târgu-Jiu.

 

 

Adauga un comentariu