Actualitate

Florin Cîțu: „Site-ul IMM INVEST a fost refăcut. Există un risc”

Publicat: 27 apr. 2020

Ministrul Finanțelor Florin Cîțu anunță luni, pe Facebook, că site-ul IMM INVEST a fost refăcut, atrăgând atenția că există un risc: „acțiunile PSD și ale acoliților lor din Parlament”. Cîțu acuză PSD că vrea să oprească acest program prin moțiune.

„Site-ul IMM INVEST a fost refăcut.

Există un RISC. Acțiunile PSD și ale acoliților lor din Parlament. Deja votează ÎMPOTRIVA legii care aprobă ordonanța prin care a fost aprobat IMM INVEST. Mai mult PSD-istii vor să oprească acest program prin moțiune. Ciolacu și gașca lui socialistă fac orice să oprească acest program care susține capitatul și economia privată. Așa cum au făcut până acum cu toate măsurile bune luate de acest guvern.

Marți, 28 aprilie, ora 9:00, IMM INVEST este live și toți cei care doresc să beneficieze de linii de credit pentru investiții/capital de lucru garantate de stat cu până la 90% și cu dobândă subvenționată 100% pot să se înscrie în program.

Acest program nu funcționează după principul „primul venit, primul servit”, scrie Florin Cîțu.

Comentarii
  • Nu fac parte din nici un partid.Dar cand vad niste oameni care se indreapta cu atata inversunare sa atace un alt partid,fara asi vedea de guvernarea lor,in care nu iau,sau iau niste masuri incoerente,ma intreb,cum respecta ei constitutia,legile existente,insasi democratia.Insemna ca tu ai vrea de fapt un partid unic,fara sa fii intrebat de cineva de lucrurile pe care le faci.Si acest lucru il face si Iohanns cu Orban si guvernul lor pen(d)elist.Nu va urez succes sa obtineti asa ceva,lasati democratia in pace!

Adauga un comentariu