Actualitate

Florin Cîțu trăiește în lumea lui:„Sunt locuri de muncă, oamenii se pot întoarce la muncă!“

Publicat: 05 mai 2020
Ce se întâmplă cu datele bonului fiscal. Florin Cîțu vine cu precizări
Ce se întâmplă cu datele bonului fiscal. Florin Cîțu vine cu precizări

Florin Cîțu a vorbit, marți, despre măsurile economice de repornire a economiei. Ministrul a declarat că încasările în luna aprilie au fost mai mari decât anul trecut, însă ar trebui să crească mai mult pentru a nu avea probleme pe viitor.

„Pe partea de venituri, în martie au fost venituri mai mici cu 10 miliarde de lei. Sunt măsuri pe care le-a luat Guvernul. Acele măsuri au dat rezultate.

În aprilie 2020 am avut încasări mai mari decât anul trecut. Dar cheltuielile au crescut mult mai mult, mai ales cheltuielile pentru Sănătate. Așadar ar trebuie să fie mult mai bune ca să nu avem probleme pe viitor. Și perspectivele arată bine.

În acest moment lucrurile sunt ok, dar nu am trecut peste hop.

Despre IMM Invest, avem deja 37.000 de cereri.

Despre amânarea ratelor la bancă, vă pot spune că sunt 270.000 de cereri, dar acestea includ cereri care nu țin de ordonanță. Majoritatea sunt pentru credite de consum, dar sunt și pentru credite ipotecare.

România trebuie să treacă peste acastă criză de sănătate. Revenirea se bazează pe baza informațiilor de la modelele noastre macroeconomie.

Ne-am uitat la sectoarele care sunt afectate, care nu sunt afectate și am observat că serviciile și industria au fost cele mai afectate. Aici trebuie să vină resursele.

Locurile de muncă nu sunt distruse, oamenii se pot întoarce la muncă”, a spus premierului.

Comentarii
  • A mai tras fatza asta de kür o beshina pe gura! Romania se prabuseste iar idiotul asta ne indatoreaza in fiecare zi pentru nimic si ne abureshte impreuna cu prietenul sau fuhrerul de quatrococeni!

Adauga un comentariu