Actualitate

Florin Cîțu vrea înghețarea salariilor: „Costul acestei crize îl suportăm cu toții!”

Publicat: 01 apr. 2020

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat că ia în calcul înghețarea salariilor, însă decizia va fi luată numai după o discuție cu premierul Ludovic Orban.

”În acest moment nu ne-am uitat și nu avem încă o imagine clară a ceea ce vrem să facem aici. Am discuții cu premierul, dar, este clar că este un principiu de bază pe care îl tot spun, solidaritatea în acest moment. Costul acestei crize îl suportăm cu toții, indiferent de domeniul în care ne aflăm”, a declarat Cîțu.

”Modul meu de a administra finanțele este unul prudent. Principiul meu de bază, din punctul meu de vedere, este solidaritate pe toate capitolele”, a adăugat.

Anton Hadăr, reprezentantul Federației sindicale Alma Mater, a declarat că liderii sindicali se așteptau la o astfel de decizie și că este aproape sigur că măsura va fi adoptată.

”Evident că unora nu le va plăcea această decizie care aproape sigur sunt că va fi luată. Noi, liderii sindicali ne-am așteptat la așa ceva, chiar dacă știți bine că ne promiseseră și nouă niște credite salariale din luna septembrie, dar nu ne mai gândim acolo. Ne gândim să ne facem treaba și să scoatem anul școlar la capăt, pentru că altfel pierderile vor fi și mai mari”, a declarat Hadăr.

”Măsura aceasta este o măsură de criză pe care o acceptăm ca atare, chiar dacă nu ne place, evident, pentru că toată lumea și-ar dori creșteri salariale și evident, din solidaritate cu alte categorii sociale, noi ar trebui să înțelegem cum stau lucrurile” a adăugat liderul sindical.
Comentarii
  • N-am fost solidar cu tine Catule cand ai taiat 22% din bugetul de la sanatate,sau cand ai facut imprumuturi si ai dat bani preferatior tai.Ia bani de acolo pe unde i-ai dat.In general cu prostia ta nu pot fi solidar,nici cu lingaul de Hadar.

  • BOILOR ,LA PROCURORI SI JUDECATORI LE-ATI DAT TOATE MARIRILE POSIBILE IAR ACUM ACESTIA NU MAI LUCREAZA CA ISI PUN VIATA IN PERICOL .
    LA POLITISTI SI JANDARMI LE-ATI DAT LA MUE CA DECIZIA INALTEI CURTI PUBLICATA IN MONITORUL OFICIAL NU ERA DE AJUNS CA SA DATI SALARII ECHITABILE DUPA MUNCA SI STUDII .ATI MOTIVAT CA NU ESTE GUVERN ,ACUM ESTE ,MINISTERUL DE INTERNE E IN PRIMA LINIE SI SE LUPTA NU NUNUMAI CU COVITUL -19 CI SI CU GOLANII DIN DIASPORA CARE DE CURIND VOR DEVENI CEI MAI FEROCE INFRACTORI .
    INGHETATI SI CHIAR VA RUGAM SA SCADETI VENITURILE MAGISTRATILOR SI MARITI SALARIILE CELOR DIN PRIMA LINIE DE ORDINE PUBLICA

  • Suspendați mă o perioadă plata la utilități și astfel nu veți mai da motive pensionarilor să mai iasă din case. Pensionarii nu plătesc online și după cum știți, ei nu au liniște până nu își plătesc dările și sunt nevoiți să iasă din case. Suspendând o perioadă plata la utilități, veți da și ocazia pensionarilor să își mai revină cu banii, că mulți dintre ei sunt pe zero, au datorii, iar când primesc pensia, trei sferturi o dau pe dări și datorii, iar apoi iar se împrumută până primesc din nou pensia. Ce e așa greu de gândit ? e jale cu gânditul la voi.

  • Asa se incheie o alta etapa a gandirii si guvernarii PNL. Bani de la saraci pentru bogati. Cat costa o masca sanitara? Repet, nu sunt nostalgic comunist, dar astia sunt mai tampiti.

Adauga un comentariu