Sport

Florin Gardoș își face bagajele pentru America! Va fi coleg în MLS cu Alex MitrițăFlorin Gardoș își face bagajele pentru America! Va fi coleg în MLS cu Alex Mitriță

Publicat: 07 nov. 2019

Florin Gardoș a fost lovit în ultima perioadă de o mulțime de ghinioane. Obiectul unui transfer pe bani mulți în 2014 de la Steaua la Southampton, jucătorul a avut parte de multe accidentări și nu a mai reușit să revină în prim-plan. Numai de când s-a întors în țară a suferit o fractură de piramidă nazală (la Poli Iași), plus problema de la genunchi (la Universitatea Craiova), după care s-a operat la Roma.
Acum, Liță Dumitru este gata să-i ofere o nouă oportunitate în carieră. Există o propunere pentru el din Statele Unite, acolo unde va fi coleg de ligă cu Alexandru Mitriță, jucător cu rezultate excelente la New York City. Liță Dumitru se află pentru câteva zile în România pentru a-și rezolva anumite probleme și există posibilitatea să plece însoțit de Gardoș în SUA.

Florin Gardoș va fi coleg în MLS cu Alexandru Mitriță

„Florin (n.r.- Gardoș) merită această șansă. Este un jucător de mare calitate, sunt convins că se va adapta în fotbalul american. El trebuie să-și revină după operație, că valoare are. Mie de el îmi place mai mult decât de Chiricheș. Bine, și Chiricheș a demonstrat că e fotbalist, dar mie îmi place de Gardoș. Este o ofertă pentru Florin și va veni acolo”, a afirmat Liță Dumitru.

Florin Gardoș poate reveni pe gazon în luna ianuarie

Accidentat la genunchi în meciul retur Craiova – Sabail, scor 3-2, în luna iulie, Gardoș a fost supus unei operații în Italia, la Roma, și va putea reveni pe gazon abia în luna ianuarie.
De pe patul de spital, al unei clinici din Roma, Gardoș a anunțat la vremea respectivă că operația a fost un succes, dar că partea cea mai grea abia urmează.

„Am trecut de partea ușoară, urmează recuperarea! Vă mulțumesc pentru mesaje și încurajări”, a fost mesajul pe care Gardoș l-a publicat pe contul său de facebook.

6.8 milioane de euro a plătit Southampton pentru Gardoș echipei Steaua în 2014
6 milioane de euro a fost cea mai mare cotă a lui Gardoș pe transfermarkt.de
650.000 de euro este cota actuală a lui Gardoloading...

Adauga un comentariu