Cancan

Florin Salam, amenințat de interlopi! Scandal monstru cu clanul Duduianu

Publicat: 14 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Salam amenințat de interlopi Scandal monstru cu clanul Duduianu
Florin Salam, amenințat de interlopi!

Florin Salam a fost amenințat de interlopi. Se pare că artistul ar fi fost implicat într-un scandal monstru cu clanul Duduienilor. Şefii celebrului clan din Bucureşti au fost surprinşi purtând o discuţie încinsă într-o benzinărie. Toată discuţia lor se învârtea în jurul sumei de 100.000 de euro, sumă pe care Florin Salam le-o datora, la momentul respectiv.

De aici și până la amenințări extrem de dure nu a mai fost decât un singur pas.

Duduienii şi-au format o imagine periculoasă în lumea interlopă din România. Mulţi spun că aceştia s-au făcut remarcaţi prin modul în care acţionau cu victimele lor.

Florin Salam, amenințat de interlopi!

Ioniță Marius-Marius, zis ”Grasu” și ”Aramis” – Constantin Nicolae (fiul defunctului Cristofor) au pus la cale un plan perfect pentru a-l face pe Florin Salam să scoată din buzunar 100.000 de euro, considerându-l vinovat pentru că Aramis fusese agresat pe 22 iunie anul acesta la restaurantul Le Blanc”.

Discuţia în care Florin Salam era ameninţat de interlopi

”ARAMIS: (neinteligibil) (min. 42:57) Grasule! Ca să (neinteligibil) SALAM (neinteligibil) să nu mai cânte în viața lui…, un singur lucru (neinteligibil), să-mi aducă banii mei…, să-mi aducă banii, și n-are nimenea (neinteligibil). Să-mi aducă o sută de mii de euro! (neinteligibil) Dacă nu, să moară băieții mei, nu va mai cânta nici afară, nici aici (neinteligibil) nici în America, și în toată Europa (neinteligibil).

Să moară Narcis (neinteligibil), dacă nu mori și tu și toți lăutarii. Mori tu, te-arunc eu pe dreapta (neinteligibil). Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei …(neinteligibil)”, vociferează Aramis.

GRASU : (neinteligibil) Ai nervi acum, nu mai… (neinteligibil)

ARAMIS: Să moară copiii mei… Băi, Grasule, (neinteligibil), băi Grasule, băi Grasule, știi c-au sărit 50 de inși pe mine la botezul ăla (NOTA RED. – o petrecere între interlopi la localul Le Blanc din sectorul 6, din 22 iunie 2020), la petrecerea aia… e rușinea lor!… (neinteligibil) Să mă fac ca ochelarii ăștia, Grasule, pe capul meu și la copiii mei dacă n-am vrut să (neinteligibil)… dacă n-am filtru peste mascați și de poliție acolo! …(…)

ARAMIS: Da. (neinteligibil) Clanul Duduieni cu Vasiloi, c-a intrat băiatul lui Cristofor… băiatul lu` Cristofor, peste ei, că a primit câțiva pumni, va… nu va ieși frumos, va ieși război… (neinteligibil)… c-a vorbit cu ministrul de externe… Să moară copiii mei, de nu s-a dat alarmă de gradul zero! Pe copiii mei, alarmă de gradu zero!… (neinteligibil)”.

Cum a murit prima soție a lui Florin Salam

Fostul cumnat al cântărețului a făcut declarații halucinante și despre decesul soției lui Salam. Au trecut 11 ani de la moartea Fănicăi, prima soție a manelistului! Tânăra a decedat la doar 27 de ani, în urma unei ciroze galopante.

Florin Albu a spus că sora lui Florin Salam este femeia care ar fi omorât-o pe Fănica. Din declarațiile bărbatului reiese că Nuți ar fi convins-o pe Fănica să consume droguri, la fel ca și ea.

„Femeia asta (n.r. – Nuţi) este femeia care a omorât-o pe Fănica, pe mama lui Betty şi a lui Dani. Ea a omorât-o pe nevasta lui Florin Salam. Fănica fiind mică, a corupt-o şi a injectat-o cu seringa ei, ea deja având hepatită C”, a mai mărturisit fostul cumnat al artistului.

Povestea despre cum a murit prima soție a lui Florin Salam este destul de întortocheată. Ea ar putea conține un sâmbure de adevăr. Însă la fel de adevărat este că ar putea fi vorba doar de o răzbunare a fostului cumnat al lui Salam.

Adauga un comentariu