Magazin

Florin Salam, batut de rockeri?

Publicat: 11 ian. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Salam batut de rockeri
1
Intr-un club de manele din Bucuresti, Salam s-a trezit inconjurat de mai multi „rockeri„, dupa cum spune Salam. Manelistul a fost batut cu bestialitate, fara ca nimeni sa intervina.
„Eu trebuie sa imi fac datoria. Nu prea ma simt bine. Poti sa ma conduci?”, a intrebat-o Salam pe Andreea Mantea, la Cancan TV, la Kanal D.
„Sub ochelari ascund niste semne de la ce s-a intamplat. Nu mai tin minte ce s-a intamplat. N-am mai patit asa ceva niciodata. Nu erau oameni din lumea interlopa, aveam de-a face cu niste rockeri. Ei sustineau ca de ce am aparut eu, erau invidiosi. Cu ochiul asta nu pot sa vad nimic”, a adaugat el. Manelistul si-a dat jos ochelarii si toata lumea a putut sa ii vada vanataia de la ochiul drept.
„Eu iubesc rockul, nu am depus plangere. Stiu eu sa fac haz de necaz, dar nu e gluma”, a mai spus Salam, care pana la urma a recunoscut ca e vorba de o farsa si a luat in ras zvonurile aparute in ziare, potrivit carora a fost batut de interlopi. La final, manelistul a fost sters la ochi de Andreea Mantea si s-a dovedit ca „vanataia” era una fabricata cu ajutorul machiajului., scrie Cancan.ro
„Duminica am fost liber, m-am odihnit. Am multi prieteni care m-au sunat, ingrijorati. Singurul telefon la care am raspuns a fost cel al Andreei Mantea”, a explicat manelistul.
„Meseria noatra e periculoasa si se poate intampla orice cand cunosti multe persoane. Dar nu mi s-a intamplat niciodata nimic”, a declarat Minune la Cancan TV.
Cantaretul s-a intors in tara, dupa ce, de Revelion, a fost plecat cu copiii lui in Albania. El vrea sa lanseze un nou album si are si planuri personale. „Am slabit deja cateva kilograme. Vreau sa merg la sala si sa mai slabesc”, a spus manelistul la Kanal D.
Adauga un comentariu