Cancan

Florin Salam, filmat în mașină cu Larisa Bercea, aproape goală

Publicat: 13 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Căsnicia lui Florin Salam cu Roxana Dobre nu a fost niciodată una lipsită de picanterii. Cei doi și-au asumat faptul că sunt împreună, dar cum știm cu toții că o relație implică foarte multe lucruri, fie bune sau rele, evenimentele au început să curgă în lanț în viața celor doi. În plin scandal cu bruneta pe care susține că o iubește, Florin Salam a fost filmat în mașină cu nimeni alta decât celebra dansatoare la bară, Larisa Bercea.

De-a lungul timpului, căsnicia lui Florin Salam și a Roxanei Dobre a ținut prima pagină a tabloidelor. Uneori cu lucruri bune, alteori cu lucruri mai puțin bune, ca în orice cuplu. Despre Florin Salam nu au apărut informații de care să fie mândru, în ultima vreme. Mai mult, se pare că manelistul ar fi avut un adevărat atac de furie la adresa soției sale și scenele ar fi avut loc în mijlocul străzii, acolo unde Salam i-ar fi adresat injurii Roxanei, iar cei doi ar fi ajuns chiar să se împingă reciproc. De asemenea, regele manelelor a ajuns să-și smulgă hainele de pe el, din cauza nervilor.

La scurt timp după scandalul amoros dintre manelist și soția lui, Roxana Dobre, vine bomba! Florin Salam a fost filmat în mașină cu nimeni alta decât Larisa Bercea, celebra dansatoare la bară care a cucerit pe toată lumea.

Se pare că este vorba despre cel mai recent videoclip al lui Florin Salam, în care acesta parcă a reinventat-o pe focoasa brunetă care făcea furori, acum câțiva ani, la Românii au Talent. Deși au existat numeroase momente de tensiune în căsnicia lor, Florin Salam a susținut tot timpul că își iubește soția extrem de mult și că niciodată nu va putea cineva să o ia de lângă el.

”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu – ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider – nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut, despre Roxana Dobre.

Adauga un comentariu