Cancan ultimă oră

Florin Salam, momente dificile. Sora sa a dispărut. Ar fi plecat de acasă cu amantul

Publicat: 17 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Salam momente dificile. Sora sa a dispărut. Ar fi plecat de acasă cu amantul
Florin Salam și sora sa

Sora lui Florin Salam a plecat de acasă, iar soțul său a alertat Poliția. Maria, sora lui Florin Salam a plecat de acasă, alertând întreaga familie. Inițial, soțul acesteia a sunat la Poliție pentru a anunța dispariția ei, dar ulterior, aceasta a fost găsită. Unde se află Maria acum?

Sora lui Florin Salam a plecat de acasă. Situație disperantă în familia lui Florin Salam. Sora manelistului, Maria a plecat de acasă, îngrijorându-și toate rudele. Inițial, soțul acesteia a sunat la poliție și a spus că femeia a fost răpită în timp ce se ducea să își ia copiii de la școală. După mai multe ore de căutări, Maria a anunțat că nu vrea să fie găsită de nimeni și că ar fi plecat împreună cu amantul ei, un bărbat cu care ar avea o relație de mai mulți ani. Conform Spynews.ro, presupusul amant ar fi managerul lui Florin Salam, poreclit Grasu. Cei doi s-ar fi iubit pe ascuns mult timp, iar acum au decis să fugă în lume, chiar dacă asta înseamnă să se lupte cu întreaga familie.

Maria Stoian a mai fost implicată într-un scandal amoros. În urmă cu câteva luni, aceasta a anunțat că nu mai dorește să se mai împace cu soțul ei de care se despărțise. Cei doi sunt împreună 20 de ani și au împreună cinci copii minunați. Se pare că Maria își dorește să-și refacă viața alături de Grasu, care ar fi așteptat-o în toți acești ani. Și atunci, manelistul a decis să nu se implice în scandal, chiar dacă este sora lui. Singurul sfat pe care Florin Salam l-a dat, a fost ca Maria și soțul său să-și rezolve problemele departe de ochii lumii și să nu facă un adevărat scandal.

Florin Salam are o relație apropiată cu sora sa, Maria

Maria este femeia în care manelistul își pune bazele cel mai mult. Aceasta s-a ocupat de cei doi copii ai lui Florin Salam, după ce soția sa a decedat. Maria a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa fratelui său.

„Îmi place să cred că fratele meu este extraordinar! Fratele meu e foarte bucuros de afacerea pe care am vrut s-o punem pe roate. El ne ajută în tot ceea ce ţine de sfat, de acordul frăţesc pe care şi-l pune ori de câte ori e nevoie„, a declarat aceasta.

Totodată, Maria Stoian a spus că fratele său este un om modest, dar nu prea se pricepe la treburile gospodărești.

„Fratele meu e cel mai modest om pe care l-am cunoscut. A fost învăţat cu greul. Şi când vine la mama acasă îi cere să facă de mâncare anumite mâncăruri din popor. Tocăniţa de cartofi este preferata lui, fasolea bătută şi servită cu turtă. Aşa mâncam noi odinioară”, a mărturisit aceasta.

În urmă cu câteva luni, familia lui Florin Salam a trecut printr-o tragedie, după ce fratele său a murit din cauza coronavirusului. Neluțu Stoian a fost internat săptămâni întregi în spital, iar familia nu a putut lua legătura cu el. Ulterior, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Adauga un comentariu