Sport

Florinel Coman: „Anul ăsta suntem foarte greu de bătut!”

Publicat: 07 dec. 2020
Florinel Coman crede că FCSB este foarte greu de învins în acest sezon
Florinel Coman

FCSB s-a impus clar contra celor de la UTA Arad, scor 3-0, iar formația lui Toni Petrea și-a consolidat poziția de lider în Liga I, cu 10 victorii în primele 12 runde.
Florinel Coman, revenit pe teren la aproape 3 luni după ce s-a accidentat, a reușit să marcheze în minutul 90, când a dus scorul la 2-0 pentru FCSB.

Florinel Coman a explicat de ce a lăcrimat după gol

Internaționalul român a explicat cât de grea a fost această perioadă pentru el și a lansat un avertisment către CFR Cluj și Universitatea Craiova, contracandidatele FCSB de la titlu, pe care echipa sa le va înfrunta în etapele următoare.

„A fost un meci greu, cu o echipă arțăgoasă. Eu sunt bucuros că am luat cele 3 puncte, că am dat 3 goluri, ne-am făcut foarte bine treaba atât ofensiv, cât și defensiv. M-am gândit mereu să înscriu, mă bucur că am făcut-o acum, la revenire. Mă simt foarte bine și dornic să joc fotbal. Pot spune că sunt 100 la sută, m-am simțit bine la antrenamente și acum, la meci.

A fost o perioadă foarte grea, dar mă bucur că am reușit, că am trecut peste, că staff-ul medical și toți cei din acest grup au fost alături de mine. Cel mai greu a fost începutul, când am fost lovit pe teren. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată să stau așa mult, să fiu accidentat, așa că mi-a fost foarte greu. E normal, Tănase și Man sunt jucători foarte valoroși și era normal să aibă aceste statistici. Sper ca Tase să fie bine, să fie apt. Suntem un grup foarte unit, care își dorește performanță.

Mergem la CFR să luăm cele 3 puncte, cu gândul ăsta plecăm la fiecare meci. Suntem setați pe acest meci să ieșim învingători. Au fost momente foarte bune, dar, ca grup și unitate, e cel mai bun moment, mai ales că suntem jucători care lucrăm de câțiva ani și s-a format o anumită omogenitate. Anul ăsta vom fi foarte greu de bătut!”, a spus Florinel Coman.

Întrebat despre reacția de la gol, când a fost vizibil emoționat și chiar a lăcrimat, Coman a explicat:

„Da, acel gol vreau să îl dedic bunicului meu, care, din păcate, a decedat!”

Comentarii
Adauga un comentariu