Sport

Florinel Coman, dorit în SUA! Decizia luată de Becali și suma oferită de americani

Publicat: 17 feb. 2020

Gigi Becali a refuzat o nouă ofertă pentru Florinel Coman. Finanțatorul FCSB a anunțat că o echipă din America i-a oferit 7,5 milioane de euro pentru 50% din „perla” sa, plus un milion și jumătate comisionul impresarului. Omul de afaceri nici nu a stat pe gânduri și i-a refuzat oferta venită din MLS.

„Ieri am primit o ofertă oficială pentru Coman, 7 milioane și jumătate și comisionul impresarului – 1 milion și jumătate, deci 9 milioane de euro pentru 50% din Coman, vor 50% pe 9 milioane. Nici nu m-a interesat, nu mă interesează. Am ofertă oficială, scrisă, de la un club din America, dar am zis că Florinel Coman nu are ce căuta în America. Am zis că nu trebuie să plece în America. Păi, 9 milioane pe 50%, înseamnă că pe 100% este 18, nu?! Dar eu nu îl dau cu 18, eu îl dau cu 20. Dacă așa am spus, că îl dau cu 20, de ce să îl dau cu 18?!”, a declarat Gigi Becali.

Echipa care îl vrea pa Florinel Coman este Orlando City. După ultimul meci disputat de FCSB, Becali a fost foarte supărat pe Coman, pentru evoluția sa.
Florinel Coman a ajuns la FCSB de la Viitorul, în vara lui 2017, iar Gigi Becali a plătit pentru el 3 milioane de euro. Finanțatorul roș-albaștrilor vrea să dea lovitura cu jucătorul de 21 de ani, acesta fiind urmărit de cluburi importante din Europa.
În acest moment, Coman este golgheterul Ligii 1, cu 11 reușite.

Adauga un comentariu